Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

T128 elime ulaştı. Kutuyu açmadan son kez sormak istiyorum Gran Turismo 7 için verimli olur mu?

Rehberi oluştururken piyasada mevcut değildir. Şu an Thrustmaster ve Moza'nın birçok seti piyasaya sürüldü. Rehber güncellenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

T128 elime ulaştı. Kutuyu açmadan son kez sormak istiyorum Gran Turismo 7 için verimli olur mu?
Evet, gamepade göre hassasiyet konusunda farkı hissedersiniz.

Hocsm pedalları sabitlemek için ne yapabilirim? Halıda veya parkede durmuyor.

Hocsm pedalları sabitlemek için ne yapabilirim? Halıda veya parkede durmuyor.
Pedalların arkasında duvar varsa araya kutu koyabilirsiniz bunun dışında kokpitte vidayla montelemek dışında aklıma bir şey gelmiyor. Kokpitler de hem pahalı hem de çok yer kaplıyor.

Not: Yeni setler rehbere eklenmiştir.

Son düzenleme:
merhaba, oynayıp bir kenara kaldırabileceğim direksiyon setleri var mıdır? yoksa bilgisayar ekranının karşısına sabit olmalı mıdır bu setler? nasıl kullanıyorsunuz özellikle direksiyon setine ayrılabilecek bir yer yoksa bilgisayar karşısında? teşekkürler

Hocam merhaba, T300 RS ve T248X modelleri arasında kaldım. Euro Truck Simulator 2, BeamNG Drive, City Car Driving ve Assetto Corsa oyunlarını oynuyorum. T248X modelini alırsam yanına shifter alıp manuel olarak kullanabilirim ancak T300 RS modelinde debriyaj olmadığı için shifter almam mantıklı olmaz ve bu yüzden manuel kullanamam. T300 RS GT modeline bütçem maalesef yetmiyor. T248X modeli T300'e göre kalitesi oldukça düşük ve boyutları küçük gibi o yüzden tercih etmek istemiyorum. Sence manuel için T248X'e değer mi, senin tercihin ne olurdu? @4X3S D3NIED

T300RS GT değil de normal T300RS ise tercihim T248 olurdu çünkü hem pedal seti daha iyi hem de oynadığınız oyun türlerinde debriyaj ve vitesli şanzıman daha iyi olacaktır. T248'in boyutları o kadar küçük değil, T128'inki küçük. Malzeme kalitesi konusunda da T300 ile T248 arasında ciddi bir fark yok T248'de ekran var, değiştirilebilir simit yok T300'de ekran yok değiştirilebilir simit var. Motor gücü olarak uçurum farklar yok aralarında hissiyat olarak ikisi de iyidir. Sadece T300 çift kayış olduğu için T248'in hibrit sistemine göre çok az bir farkla daha pürüzsüzdür ancak ileride pedal setini değiştirmeyecekseniz T300RS almaya değecek bir fark değil.
T248=simidi 27cm, 3.5N.m tork
T300=simidi 28cm, 3.9N.m tork
Bu durumda manyetik pedal seti sizde daha fazla hissiyat farkı oluşturacaktır.

Setlerin yanında masaya sabitleme aparatı geliyor istediğiniz zaman masaya sabitleyebilirsiniz veya çıkarıp kaldırabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler hocam. T300 görüntü olarak daha iyi gözüküyor yani şekli güzel. Bir sorum daha olacak T300 RS modeli alıp yanına ek debriyaj alsam nasıl olur? Pedalların şekline göre yanına debriyaj tasarlayıp satanlar var.

Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim sabitlendiği sürece teorik olarak mümkün ancak iki pedallı pedal seti maalesef iyi değildir. İleride T3PM alabilirsiniz isterseniz. Bir de T300 RS GT modeli de var eğer bulabilirseniz onda T3PA var debriyaj dahil.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam. RS modelinin pedalları sadece gaz pedal olduğu için mi iyi değil yoksa kalitesi mi düşük? Ona göre alacağım direksiyon setini kararlaştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…