Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam. RS modelinin pedalları sadece gaz pedal olduğu için mi iyi değil yoksa kalitesi mi düşük? Ona göre alacağım direksiyon setini kararlaştıracağım.
RS modelinin fren geri bildirimleri kötü. Kalite olarak da T3PA ile ile az bir farkı olsa da T3PM ile ciddi farkı var. T3PA ve T3PM daha iyidir.

Hocam ikinci el V902 buldum h-shifter. Sadece 5'e kadar bütçemi çıkarabilirim eğer bir fiyata düzgün bir şey yoksa almamayı tercih ederim, h-shifter istiyorum.

Hocam ikinci el V902 buldum h-shifter. Sadece 5'e kadar bütçemi çıkarabilirim eğer bir fiyata düzgün bir şey yoksa almamayı tercih ederim, h-shifter istiyorum.

V902 alacağınıza paranızı çöpe atmanız daha yararlı olur, 2. el DFGT öneririm.

Merhaba, şu sıralar direksiyon seti alma araştırması yapmaktayım ama daha önce hiç kullanmadığım için pek fikrim de yok. Şu ana kadar Thrustmaster T300 RS GT modeli var aklımda ama bu fiyatlara (20.000TL-22.000TL) acaba daha iyi bir direksiyon bulur muyum diye sizlere de danışmak istedim. Ödeme seçenekleri de önemli olduğu için ikinci el düşünmüyorum.

Aslında Logitech G29'lar daha ucuz ancak bir thrusmater T300la eşit değil ama tavsiye ederim G29u ben oynuyorum ve gayet de iyi

Daha iyi bir şey bulmanız imkansız o fiyata. G29,G923'ten kat kat iyi bir direksiyon setidir. Daha ucuz bütçe için T150 RS Pro'da iyi bir seçenektir G29'a göre.

Hocam T128 almak istiyorum 3lü pedal yapabilir miyim force feedback olarak g29 dan hissedilebilir büyük bir farkı varmıdır

Hocam T128 almak istiyorum 3lü pedal yapabilir miyim force feedback olarak g29 dan hissedilebilir büyük bir farkı varmıdır

Selam, Thrustmaster T300 alacağım fakat Türkiye'deki fiyatlar çok uçuk. Bende glocalzone diye bir uygulama buldum. Yurt dışında seyahat edenler yanında gelirken siparişini getiriyor ve onayladığında para bu uygulama üzerinden getiren kişiye aktarılıyormuş. Bu uygulamayı kullanan var mıdır aranıza?

Ben uzun zaman araştırdım glocalzone'u. Hiçbir kaynak yok güvenebileceğin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…