Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

G29 + shifter Bundle'ını aldım yarın elimde olacak gibi muhtemelen. Daha önce DFGT kullanmıştım. Bence giriş seviyesi için tatmin edici gibi duruyor. Piyasada ki en ucuz set.(Rampage'leri saymıyorum) Thrustmaster T150 RS'leri gördüm ama debriyaj yok. H vites yok, bunları eklediğimde aşırı fazla artıyor T300RS parasına yaklaşıyor zaten. City Car Driving, ETS 2, Gran Turismo Sport & Gran Turismo 7 için düşündüğüm için vites lazım.

Alış ve ödeme sürecinden biraz bahsedebilir misiniz hocam.

Glocalzone uygulamasını ilkdefa kullandım ben. Uygulamadan almak istediğim seti paylaştıktan sonra bir kişi mesaj attı uygulama üzerinden ve getirebileceğini söyledi. Ben de kabul ettim ve ödemeyi uygulamaya yaptım. 2 hafta sonra arkadaş direksiyonu getirdi ve alırken ben de yanında uygulamadan onay verdim. Para getiren arkadaşın hesabına ben onayladıktan sonra yattı.

@4X3S D3NIED G29 ve T300 RS GT arasında kaldım. Simülasyon ve rekabetçi karışık kullanacağım. T300'ün pedalıyla ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm. Bilginiz var mı bu konuda?

@4X3S D3NIED G29 ve T300 RS GT arasında kaldım. Simülasyon ve rekabetçi karışık kullanacağım. T300'ün pedalıyla ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm. Bilginiz var mı bu konuda?
T300 RS GT kullanıyorum pedalı mükemmel olmasa da gayet iyi. Zaten G29'la neredeyse aynı pedal konusunda ikisi de potansiyometreli. Loadcell kullanmıyorlar ancak ileride daha iyi bir pedal isterseniz Thrustmaster'ın iyi pedal modelleri satılıyor. T300 RS GT'nin pedal yüzeyleri normal T3PA'ya göre daha geniş ve kalın fırçalanmış aluminyum olduğu için hissiyatı T3PA'ya göre daha iyi. Rekabetçi simülasyon oynayacaksanız en düşük T300 almalısınız çünkü dişli sistemin geri toplama hızı yavaş ve torku düşük bu yüzden virajlarda FFB clipping gibi sorunlar yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…