Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Hocam dfex 180 derece diyor ama ve vitesi yok forcefeedback var ama ?
Evet hocam DFEX daha eskiymiş Driving Force Pro'yla karıştırmışım. O zaman MOMO daha iyidir. Bulabilirseniz çoğu oyun 900 derece üstünde daha iyi olduğu için DFGT almanızı öneririm yine de. Ancak MOMO da sizi üzmeyecektir.

Hocam dgft 4K bandında Sahibinden'de onu alacagim inşallah sağ olun

Dostum DFGT direksiyona debriyaj ve vites önerin var mı veya çalıştıran uyumlu var mı?
Maalesef ayrı debriyaj önerim yok. Çok pahalı simracing markaları pedalları ayrı satıyor da ancak ülkemizde satılıyor mudur bilmiyorum. Çoğunlukla DIY(ev yapımı) çözümler oluyor 3D printer ile. Vites olarak USB ile çalışan TH8S var. Bir de Amazon ve Aliexpressteki USB vitesler var.

T150 Pro sahibiyim ve kaşıntı başladı

T300'e geçeyim diyorum, Base ve direksiyon alsam aslında yeterli, tekrar kit almak istemedim ancak 150'yi tek halde satabilir miyim bilemedim.

Bu arada TX Ferrari hali 1sene garantili olarak nispeten uygun fiyata Gelbura'da satışta. Serisonu indirim vs diyor da niye 1 sene garanti onu anlamadım.

Bir de yine 19bin TL civarına falan outlet T300 satışta ama refurbished ürün galiba, ona da 3 ay garanti vermişler. Daha üste de pek çıkmak istemedim.

İkinci el falan mı baksam diyorum ama taksitle almak istediğimden basarım taksiti, sıfırını alırım kafasındayım.

Şu FFB clipping muhabbeti, direksiyon bir tarafa dönükken, ani şekilde kontra verme vesaire gibi hareketlerde direksiyon motoruna yenilerek, belirli hız üzerinde direksiyonu çevirememek olayı herhalde değil mi anladığım?

Özellikle yarış oyunlarında buna sinir oluyorum, asıl olarak bunu duyunca da çok değiştirmek istedim. Örneğin PS5 gamepad ile elde harş diye kontra verirken direksiyonda bunu yapamamak çok sinir bozucu oluyor.

Base alıp sağdan soldan bir yerden de direksiyon bulup T300 muhabbeti yapsam mı ne dersiniz veya başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleme:
T150'den memnun musun drift oyunlarında kendini geri toplamada yetişiyor mu?

Abi önerebileceğin tm serisinden 30 bin butceyle onersen?

Merhaba, hocam. İkinci el direksiyon seti alacağım, tüm bu direksiyon setleri içinden fiyat performans açısından öneriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…