Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Güzel eksiksiz bir rehber olmuş hocam elinize sağlık.

T150 TM'nin giriş seviyesi direksiyonu evet ama Logi'nin sadece dişli içeren G920 vb. modellerine göre daha iyidir.

Hybrid diyebiliriz sanıyorum, hem dişli hem kayış içeriyor. Buna da değinseniz daha iyi olabilir, zira aynı veya daha yüksek fiyatlı Logi'lerden daha iyi oluyor bu durumda. Malzeme kalitesi anlamında Logi pazarlamaya oynuyor, aletler "oyuncak" haline geliyor.

Arkadaşla online oynarken kendisinin dişli sesi bana geliyor resmen mikrofondan...

Hocam ikinci el G25 veya G27 için ne düşünüyorsunuz? G27 için bütçe yetmiyorsa G25 alınabilir mi? Vites, gaz, debriyaj felan tatmin eder mi?
Hocam G25'in vitesi çok yumuşak deniyor. Ve hem G27 hem de G25'in pedal sisteminde G29'da olan fren sertleştirme yok. Ve G25 aşırı eski oyun uyumluluğu sorunu olabilir. Ayrıca temizini bulmak çok zor. G27 fena değildir alınabilir. Fakat o da çok kullanılmışsa tıkırtı yapar. Hatta alırken buna dikkat ederek temiz kullanılıp kullanılmadığını anlayabilirsiniz.
Kayışlı sistemin dezavantajını yazmamışsınız. Isındığı zaman kayış genleşebiliyor.
Hocam bu sistemleri soğutmak için fan bulunuyor fakat kayıştaki temel sorun bundan çok torku yüksek kayış hızlı dönerken motor çok ısınıyor bundan dolayı sistem termosensör ile otomatik Force Feedback'i kısıyor. Tabi bu dediğim aşırı sıcak bir yaz günü 2 saatlik oyun sonrası yaşadım T300'de. Eğer T150-T300 gibi alt-orta segment direksiyonsa soğutmak için özellikle T300 için Noctua 60×60 fan takılıyor ve sorun çözülüyor fakat normal de de çok yoğun kullanmadığım için böyle bir sorun 1-2 sefer oldu.

Son düzenleme:

Hocam Snopy v5h için yorumunuz nedir 2.el olarak ne kadar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…