Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Merhaba yazdıklarınıza göre ürünü kullanıyorsunuz var saýıyorum(T300)ben daha önce T150 Pro aldım açıkçası memnun kalmadım ETS falan oynarken kayışın bağlı bulunduğu dişliye virajlara falan girdigimde hafif cevirdigimde veya milim oynatmam gerektiğinde direksiyon kayiş ve dişlinin geçişini hissettiyor tık tık atma şeklinde ses yok sadece geçiş hissini veriyor e bunu da tam milim şeklinde oynatmak imkansız diş dişe giriyormuş gibi oldugu icin illa o dişli açısında dönüyor, baktım keyif alamadım. 1 hafta önce T300RS aldım 2 pedallı model e abi bu da böyle başımdan aşagı kaynar sular döküldü benim aldığım ürün mü sorunlu acaba fiye bir haftadır içim içimi yiyor ya da ne olursa olsun çift kayışlı sistemde bu şekilde çalışıyor. Sorum şu sizde bu gibi bir durum var mı direksiyonu milim oynatmak istediğinizde tık tık diye geçiş yapıyor mu ya da bunun bir ayarı mı var ya da benim üründe mi sorun var sizde de böyleyse diyeceğim ki tamam ürünün mekaniği bu şekilde hayır yok derseniz değiştirecegim ayrıca bu hissiyat T150 Pro'dan daha yumuşak hatta bir fotoğraf paylaşayım bir arkadaşta forumda yazmiş. Fotoğrafda yazan aynısı hissetiğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-15-21-45-20-012_com.android.chrome.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 121
Eğer azıcık çevirirken oluyorsa evet o bende de oluyor. Sebebi manyetik motorun bit hissiyatı olsa gerek. Zaten Hall etkisiyle çalışıyor ondan dolayı böyle bir hissiyat var. Daha büyük motorlu direct drive sistemlerde olmaz yüksek ihtimalle. Yani çok büyük bir sorun değil. Ben çoğunlukla hissetmiyorum bile. Sadece ETS'de zemin titreşiminden dolayı oluyor gibi.

Hocam yemin ederim 1 haftadır kafayı yiyeceğim arada kaldım ürün mü sorunlu yoksa bu şekilde mi göndersem mi geriye uğraşmakta istemiyorum cok sağ ol cevap verdiğin için.

Aklıma yine bir şey geldi bu hissayatı bertaraf etmenin bir yolu var mı dd bir sisteme geçmek dışîn ne bileyim daha ağır bir direksiyon simidi takılsa.

Son düzenleme:
Aklıma yine bir şey geldi bu hissayatı bertaraf etmenin bir yolu var mı dd bir sisteme geçmek dışîn ne bileyim daha ağır bir direksiyon simidi takılsa.
Hocam başka bir oyunda deneyin orada daha az hissedilebilir. ETS'de sürekli bir zemin tireşimi olduğundan olabiliyor. Hatta zemin titreşimini kısmayı da deneyebilirsiniz.

Bunların hangileri xboxa bağlanır acaba?

3000 TL gibi bir fiyata öneriniz var mı PS3 +Logitech Driving Force ex satacağım.

Logitech G920 mi yoksa Thrustmaster tmx mi önerirsiniz?
TMX Pro iyidir. Ancak düz TMX'e kıyasla G920 pedal konusunda daha iyi olacaktır. Ayrıca genel malzeme kalitesi G920'de daha iyi iken force feedback olarak TMX daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada aynı setlerin PS versiyonu kıyaslanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…