Rehber Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Yeni çıkan G Pro Racing sıralamaya alınabilir mi sizce?
Alınır, hatta CSL DD'den daha güçlü. Ancak konu düzenleme bir süre sonra gidiyor. G Pro ile ilgili bir rehber hazırlamıştım.

Teşekkürler.

Peki yanlışım yoksa el freni hariç tam set 1400 dolar tutuyor, daha iyi alternatifler var mı bu paraya Thrustmaster ? Daha doğrusu 11N'a gerek var mı, ne ifade ediyor bizim için daha büyük direksiyon simidi mi? CSL DD yanlışım yoksa 8N, G2X serisi 3N civarında. Gerçek arabalar üzerinden neye karşılık geliyor aklıma yatmıyor pek, yoksa sadece yarı güçte kullanıp ömür uzatmak için falan mı?

Hori markası nasıl kullanan var mı?

Yarı güçte kullanıyorsunuz fakat asıl mesele force feedback clipping denen olayda. Yani Force feedback'in 0 ile max değeri arasındaki fark bize virajdaki değişken force feedback detayını sağlıyor. 1000 dolar civarında en mantıklı setler direct drive setlerdir. Thrustmaster'ın direct drive bir seti yok Logitech ondan hızlı davrandı. Logitech bu setini CSL DD'ye rakip olarak çıkardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha detaylı bilgilerden bu videoda bahsedilmiş.

Son düzenleme:
Hocam 6-7 bine 0 veya 2.el ne tavsiye edersiniz?
Yılbaşından sonra büyük zamlar gelecektir bir an önce alayım.

Hocam 6-7 bine 0 veya 2.el ne tavsiye edersiniz?
Yılbaşından sonra büyük zamlar gelecektir bir an önce alayım.
En güncel Logitech set G923'tür. Fakat motor ve diğer özellikler bakımından G29 ve 920'den neredeyse hiçbir farkı yok. Aralarından en ucuzuyla vites almanız mantıklı olacaktır. Bütçenizin üstünde T248 var daha iyidir.

O direkt 10 bin tl üstadım bütçemin üstünde. Genellikle ets oynamayı düşünüyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…