Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Herhangi bir fiyat kisitlamam yok. Gercekten zevk ve keyif alabilecegim bir set tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2023
Herhangi bir fiyat kisitlamam yok. Gercekten zevk ve keyif alabilecegim bir set tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.111 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 4 Şubat 2023 #2 Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti özelliklerini incele, 23.458,97 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Kesinlikle tavsiye ederim.
Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon Seti özelliklerini incele, 23.458,97 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Kesinlikle tavsiye ederim.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 Thrustmaster T300 RS GT + shifter.
umutakyol3 Femtopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 Fiyat performans ürünü arıyorsan Rampage V900s önerimdir.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 4 Şubat 2023 #5 Sénza dedi: Herhangi bir fiyat kisitlamam yok. Gercekten zevk ve keyif alabilecegim bir set tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu.
Sénza dedi: Herhangi bir fiyat kisitlamam yok. Gercekten zevk ve keyif alabilecegim bir set tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 umutakyol3 dedi: Fiyat performans ürünü arıyorsan Rampage V900s önerimdir. Genişletmek için tıkla... F/P ürünü V900s? Kesinlikle değil. 90 derecelik setlerden farkı yok sadece direksiyon tur sayısı fazla.
umutakyol3 dedi: Fiyat performans ürünü arıyorsan Rampage V900s önerimdir. Genişletmek için tıkla... F/P ürünü V900s? Kesinlikle değil. 90 derecelik setlerden farkı yok sadece direksiyon tur sayısı fazla.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #7 T300 ısınıyor.
umutakyol3 Femtopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #8 06 Fil Necati dedi: F/P ürünü V900s? Kesinlikle değil. 90 derecelik setlerden farkı yok sadece direksiyon tur sayısı fazla. Genişletmek için tıkla... Ben aldığım zaman gayet ucuzdu ve fiyatına göre iyi bir Sett'i şu an fiyatını bilmiyorum.
06 Fil Necati dedi: F/P ürünü V900s? Kesinlikle değil. 90 derecelik setlerden farkı yok sadece direksiyon tur sayısı fazla. Genişletmek için tıkla... Ben aldığım zaman gayet ucuzdu ve fiyatına göre iyi bir Sett'i şu an fiyatını bilmiyorum.
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #9 Zafer oğuz dedi: Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu. Genişletmek için tıkla... Asseto Corsa, FH5, F1 yaris oyunlarinin hepsini oynamayi dusunuyorum. Zafer oğuz dedi: Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu. Genişletmek için tıkla... Bunda shifter yok ama sanirim.
Zafer oğuz dedi: Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu. Genişletmek için tıkla... Asseto Corsa, FH5, F1 yaris oyunlarinin hepsini oynamayi dusunuyorum. Zafer oğuz dedi: Hocam ETS, yarış, simulasyon, F1 ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara Edition Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA Bu da ferrari versiyonu. Genişletmek için tıkla... Bunda shifter yok ama sanirim.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #10 Sénza dedi: Assetto Corsa, FH5, F1 yaris oyunlarinin hepsini oynamayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... F1 de bir kariyer yani liglerdeki yarışlara girecekseniz T300RS alınır veya simcade oynamak istiyorsanız G29 bile işinizi görür SIM racing ile uğraşacaksanız ileride Fanatec ürünlerine geçmeniz gerekir.
Sénza dedi: Assetto Corsa, FH5, F1 yaris oyunlarinin hepsini oynamayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... F1 de bir kariyer yani liglerdeki yarışlara girecekseniz T300RS alınır veya simcade oynamak istiyorsanız G29 bile işinizi görür SIM racing ile uğraşacaksanız ileride Fanatec ürünlerine geçmeniz gerekir.