Sıkmaz ancak hevesinizi kaybedebilirsiniz, bende almayı düşüyordum sırf bu yüzden vazgeçtim.
Aldıktan sonra eğer yeterli alanınız yoksa, başka oyun oynamak için sürekli direksiyonu demonte etmeniz gerekiyor.
Sonra tekrar direksiyon ile oynamak için tekrar monte etmeniz gerekiyor.
Bu bir süreden sonra canınızı sıkabilir ve demonte ettikten sonra belki 1 ay sonra bile tekrar monte etmeye üşeneceksiniz, bunu bilerek alın.
Linkler gelmemiş bu arada hangi model bilmiyoruz.
Sıkmaz ancak hevesinizi kaybedebilirsiniz, bende almayı düşüyordum sırf bu yüzden vazgeçtim.
Aldıktan sonra eğer yeterli alanınız yoksa, başka oyun oynamak için sürekli direksiyonu demonte etmeniz gerekiyor.
Sonra tekrar direksiyon ile oynamak için tekrar monte etmeniz gerekiyor.
Bu bir süreden sonra canınızı sıkabilir ve demonte ettikten sonra belki 1 ay sonra bile tekrar monte etmeye üşeneceksiniz, bunu bilerek alın.
Linkler gelmemiş bu arada hangi model bilmiyoruz.
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu kiralamak mı istiyorsun? Hemen tıkla, en uygun fiyatlar ile Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu kirala!
Kiralamanın Pazaryeri Ortak ile telefondan süpürgeye, otomobilden villaya, gece elbisesinden karavana kadar dilediğini kirala. Kullanmadığın ürünleri kiraya ver, kazanmaya başla.