Direksiyon seti ve stant önerisi

Bütçe
27000
Hocam indirim sanırım sabaha kadarmış şimdi bitmiş normalde bugün alacaktım ama kaçırmış oldum çok üzüldüm şu an sizin diğer attığınız direksiyon seti nasıldır.

Diğer attığım direksiyon setide fiyatına göre çok iyi.
Eğer mozayı almayı düşünüyorsanız geceleri indirim yapılıyor vatan da ben 1 haftadır ara ara geziyorum 3 4 sefer indirimde olduğunu gördüm yani üzülmeyin bir seferlik değil indirim.
Diğer direksiyon hakkında yine buradanda YouTube üzerindende daha detaylı bulabilirsin. Ama yine her halükarda G29'dan iyi diyebilirim.

Hocam direksiyonun Pro halini gördüm arasında fark var mı sizce bunu alsam daha iyi gibi duruyor? https://www.hepsiburada.com/v10-pro...reksiyonu-pc-ps4-xbox-uyumlu-pm-HBC000092C9SA

Son düzenleme:
Hocam pardon ben zaten Pro attım sanıyorum normal versiyonunu atmışım onu almayın dişli versiyonu o. Pro versiyonu Direct Drive sistem kullanıyor attığınızı alabilirsiniz yani.

Evet hocam bende videosunu izlerken direksiyon simidinden fark ettim peki bir vites öneriniz var mıdır?

Evet hocam bende videosunu izlerken direksiyon simidinden fark ettim peki bir vites öneriniz var mıdır?

Mozanın vitesi var ama marka olduğu için gereksiz bir fiyatı var ve kullananların bir kısmı tarafından sevilmiyor. Spardox SR-BG2 H Shifter Ekstra Butonlu 6+1 Hall Effect Truck Vites (PC) Fiyat
Bu attığım vitesi almanız daha mantıklı olur. Ama bu kadar para vermek istemezseniz TH8s var Vatan Bilgisayar'da indirime giriyor geceleri ona bakabilirsiniz. Ama aralarında çok büyük bir fiyat farkı yok.
Spardox SR-BG2 yazarsanız YT üzerinde videoları da çıkar hem hissiyatı nasıl az çok anlarsınız videosunu izleyerek.

Hocam sanırım vitessiz alacağım odaya sanırım stant uymayacak o yüzden stantdan vazgeçtim vites de masaya sabitlenemez sanırım tekrardan teşekkürler sipariş verdim.

Hocam sanırım vitessiz alacağım odaya sanırım stant uymayacak o yüzden stantdan vazgeçtim vites de masaya sabitlenemez sanırım tekrardan teşekkürler sipariş verdim.

Rica ederim hocam hayırlı olsun.

Rica ederim hocam hayırlı olsun.

Hocam şaka gibi bir durumdayım sipariş verdiğim direksiyon iptal edildi satıcı kaldırdı sanırım stok bitmiş mozanın indirimini bekleyeceğim.

Hocam şaka gibi bir durumdayım sipariş verdiğim direksiyon iptal edildi satıcı kaldırdı sanırım stok bitmiş mozanın indirimini bekleyeceğim.

Yukarıdan bir mesajdır belki . Şaka maka eğer stant veya vites almayacaksan bütçende çıkıyorsa moza daha iyi bir seçenek olur zaten hocam benim bildiğim vatan her akşam indirim yapıyor.
Akşamları kontrol edin siz.

İfadeler: UAU
Bu bütçede G29 iyi diyenlere aldırma. DD bi set al.

İfadeler: UAU
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…