N Noixy Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 Merhaba iyi akşamlar kuzenimden bir direksiyon seti aldım fakat vitesi yok başka tuşa atama yaparak falan kullanılır mı?
Merhaba iyi akşamlar kuzenimden bir direksiyon seti aldım fakat vitesi yok başka tuşa atama yaparak falan kullanılır mı?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Ağustos 2022 #2 Evet illaki manuel kullanmak zorunda değilsiniz. Oyun ayarlarından vitesi otomatik olarak değiştirirseniz her oyunda kullanırsınız.
Evet illaki manuel kullanmak zorunda değilsiniz. Oyun ayarlarından vitesi otomatik olarak değiştirirseniz her oyunda kullanırsınız.
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Kullanırsınız, meraktan soruyorum markası nedir acaba? Noixy dedi: Merhaba iyi akşamlar kuzenimden bir direksiyon seti aldım fakat vitesi yok başka tuşa atama yaparak falan kullanılır mı? Genişletmek için tıkla...
Kullanırsınız, meraktan soruyorum markası nedir acaba? Noixy dedi: Merhaba iyi akşamlar kuzenimden bir direksiyon seti aldım fakat vitesi yok başka tuşa atama yaparak falan kullanılır mı? Genişletmek için tıkla...
N Noixy Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 Rustin Cohle dedi: Evet illaki manuel kullanmak zorunda değilsiniz. Oyun ayarlarından vitesi otomatik olarak değiştirirseniz her oyunda kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok kralsın çok teşekkürler. Mert340752 dedi: Kullanırsınız, meraktan soruyorum markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... snopy
Rustin Cohle dedi: Evet illaki manuel kullanmak zorunda değilsiniz. Oyun ayarlarından vitesi otomatik olarak değiştirirseniz her oyunda kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Çok kralsın çok teşekkürler. Mert340752 dedi: Kullanırsınız, meraktan soruyorum markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... snopy
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Hocam direksiyon setinin üzerindeki tuşları vites arttırma azaltma olarak atayabilirsiniz bende öyle kullanıyorum.
Hocam direksiyon setinin üzerindeki tuşları vites arttırma azaltma olarak atayabilirsiniz bende öyle kullanıyorum.