Direksiyon seti vs gamepad

EminKaymaz

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım direksiyon seti olarak G29 düşünüyorum ama ikinci eline baktığımda pek güvenemedim, 10.500'e elden deneme şansım var. Bir yandan da hadi heves edip aldım çok kullanmazsam diye düşündüm. Fakat asetto, ETS, Forza seven biriyim ve çoğumuzda olduğu gibi o direksiyon seti isteği var. Deneyimlemiş olanlar da yazarsa sevinirim.
Sizce gamepad alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa direksiyon seti mı?
Direksiyon seti için yılbaşında uyguna düşürüp sıfır almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam direksiyon seti ciddi zevk meselesi zamanında çok heves edip Logitech DFGT almıştım. Manuel vitesi olmamasına rağmen aşır zevk veriyordu. Dersler yüzünden satmıştım. Şu an gamepad var kesinlikle aynı zevki vermiyor lakin tatmin ediyor. Benim size naçizane tavsiyem internet kafeye gidip direksiyon setiyle biraz vakit geçirmek eğer sizi cidden içine çekerse yılbaşından önce bir şey düşürüp alın.

Direksiyonun zevki bir başka. Ha hoşunuza gitmezse satar gamepad alırsınız.
Gamepad konforlu ama direksiyonun zevki bambaşka.
Ha direksiyonu sabitleyecek güzel bir masanız olması lazım ki korkmadan sağa sola kontra verebilin, pedalları sabitleyecek bir yer olmalı ki frene bastığınızda ayağınızın altından gidip zevkinizi baltalamasın.

Direksiyon elbette hocam, ancak bir süre sonra heves geçebiliyor.

Yaklaşık 1 ay boyunca kullandım G29'u sonrasında artık keyif vermemeye başladı kutusuna yerleştirdim ve daha sonra oynarım diye kaldırdım ama tekrar kurmaya üşendiğimden kutusunda kaldı, hevesimin geçtiğini hissettim ve sattım yine de tercih meselesi.

İşte tam olarak benim aylardır düşük bütçelere direksiyon seti almak isteyen insanlara anlatmak istediğim bu.
Eğer düşük bütçeli Direct Drive olmayan bir set alırsanız o setin makus talihi önce kutusuna sonra sarı siteye koyulması oluyor. Dişli veya kayışlı setlerin ETS'de dahi zevk vermediğini anlıyorsunuz. Herşey yayıncıların videolarındaki gibi olmuyor. İmkanı olan herhangi bir direct drive set kullansın ondan sonra bunun bir heves mi olup olmadığına karar versin. Ama dikkatli olsun direct drive bağımlılık yapabiliyor

Vergi adı altında yapılan soygun nedeniyle fiyatının 55 bin TL olduğunu öğrendiğim set

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…