Direksiyon seti vs Xbox Series S

260112

Kilopat
Makaleler
2
Hangisini seçmeliyim sizce? Bilgisayar olarak GTX 1650 i7 9750H bir laptopum var. Yine de Xbox Series S alınır mı?

Bence direksiyon seti daha mantıklı olur. Xbox'daki oyunların çoğu Windows'ta var zaten.

GTX 1650 artık coğu oyunu açamaz halde Alan Wake 2'nin istediği sistem belli Series S en azından 1080p 30 FPS açacak Alan Wake 2'yi Series S almanız daha mantıklı.

Çok yeni oyun bağımlısı biri değilim. ETS 2, CarX Drift Forza 5 ve Assetto Corsa filan oynarım diye düşünüyordum.

Sizce G29 13K ya alınır mı?

Çok yeni oyun bağımlısı biri değilim. ETS 2, CarX Drift Forza 5 ve Assetto Corsa filan oynarım diye düşünüyordum.

Sizce G29 13K ya alınır mı?

Çok yeni oyun bağımlısı olmasanızda Forza Motorsport'un en son oyunları gibi birçok farklı yarış oyunlarınıda oynayabilirsiniz bence bilgisayar kötüyken direksiyon setiyle Series S karşılaştırılacak şeyler değil kesinlikle Series S ama iyi bir bilgisayarınız olsaydı direksiyon seti derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…