AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 18 Ağustos 2022 #1 Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 18 Ağustos 2022 #2 AhmedAldogan dedi: Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir fakat FFB desteği olur mu bilmiyorum ve encoder kadar hassas olmaz. 2. el yazıcı bulabilirseniz içinden alabilirsiniz.
AhmedAldogan dedi: Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir fakat FFB desteği olur mu bilmiyorum ve encoder kadar hassas olmaz. 2. el yazıcı bulabilirseniz içinden alabilirsiniz.
Y yigit alper Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700x, Palit RTX 3070 Ti 8GB , XPG 2x16 32 GB 6000MHz, MSI B650m-p, XPG 500GB nvme m.2 + kioxia exceria 1tb nvme m.2, seagate 1 tb hdd, Nzxt H9 Flow, MSI MAG A850GL Gen5 850W Power, Thermalright frozen warframe pro 360 argb white Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Kullanılabilir tabii ki ben yapmıştım Arduino Leonardo klonu ile fakat pek hassas değildi potu hızlı çevirince oyunda direksiyon yavaş dönüyordu anlamadım sorunu potansiyometreden kaynaklıda olabilir İlge İpek yapmıştı bakabilirsiniz isterseniz.
Kullanılabilir tabii ki ben yapmıştım Arduino Leonardo klonu ile fakat pek hassas değildi potu hızlı çevirince oyunda direksiyon yavaş dönüyordu anlamadım sorunu potansiyometreden kaynaklıda olabilir İlge İpek yapmıştı bakabilirsiniz isterseniz.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 18 Ağustos 2022 #4 yigit alper dedi: İlge İpek yapmıştı bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Onun yaptığı ucuz versiyonda FFB yok diye biliyorum.
yigit alper dedi: İlge İpek yapmıştı bakabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Onun yaptığı ucuz versiyonda FFB yok diye biliyorum.
Y yigit alper Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700x, Palit RTX 3070 Ti 8GB , XPG 2x16 32 GB 6000MHz, MSI B650m-p, XPG 500GB nvme m.2 + kioxia exceria 1tb nvme m.2, seagate 1 tb hdd, Nzxt H9 Flow, MSI MAG A850GL Gen5 850W Power, Thermalright frozen warframe pro 360 argb white Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 Muhammet 64 dedi: Onun yaptığı ucuz versiyonda FFB yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yoktu ben denemek için yapmıştım pek hoşnut kalmamıştım
Muhammet 64 dedi: Onun yaptığı ucuz versiyonda FFB yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yoktu ben denemek için yapmıştım pek hoşnut kalmamıştım
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.563 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 18 Ağustos 2022 #6 AhmedAldogan dedi: Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki böyle bir şey kullanılabilir elektronik kısmı halledilirse. Ne kadar hassas olur bilmiyorum ama FFB ile kullanılabileceğini düşünüyorum. Rotary Enkoder (Arduino Uyumlu) Satın Al Rotary Enkoder (Arduino Uyumlu) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com
AhmedAldogan dedi: Merhaba, bir direksiyon yapmak istiyorum (FFB destekli) fakat encoderler bayağı pahalı. Encoder yerine çok turlu potansiyometre kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Belki böyle bir şey kullanılabilir elektronik kısmı halledilirse. Ne kadar hassas olur bilmiyorum ama FFB ile kullanılabileceğini düşünüyorum. Rotary Enkoder (Arduino Uyumlu) Satın Al Rotary Enkoder (Arduino Uyumlu) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com