Direksiyon seti için aldığım enkoderi Arduino'ya bağladım ama bağladığımda kendi kendine dönüyor ne yapmalıyım? Yardım ederseniz çok sevinirim o kadar para verdim. Videosu: Şu forumda bundan anlayan 1 kişi yok mu ya param boşa gitti. @Akif9748
12V Encoderli DC Motor Encoderli Dc Motorlar 12V Encoderli DC Motor 12V Encoderli DC Motor. Üzerinde yer alan hall sensör sayesinde üzerindeki şaftın konumu ve hareketini sayısal veriye dönüştürerek bir sinyale
12V Encoderli DC Motor. Üzerinde yer alan hall sensör sayesinde üzerindeki şaftın konumu ve hareketini sayısal veriye dönüştürerek bir sinyale dönüştürür.Yüksek hassasiyetlidir.Şaft 1 tur atınca 12000 pals vermektedir.
Çalışma imkanım yok yaşım küçük, ayrıca dediğiniz çok saçma bir şey dediğiniz direksiyonların her gün fiyatları artıyor çok pahalılar, kaç kat fiyat farkı oluyor kendim yaptığımda, ki bunun içinde emek var hepsini geçtiğimizde. 1 ay çalışıp bütün maaşını (T300RS bir maaştan da fazlası) bir direksiyona veremez herkes.
L298N Voltaj Regulatörlü Çift Motor Sürücü Kartı(Kırmızı PCB) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın!
www.robotistan.com
Bir de 12000 Pulse yazıyor enkoderin açıklamasında, bu kadar fazla olması sıkıntı yaratır mı?
Her yerde motorlu encoderlerin gücü direksiyonu çevirmeye yetmez diye duydum direksiyonun ağırlığından, düz rotary encoder alacağım galiba, Force feedback sonradan gerekirse yaparım.