Direksiyon seti yapmak için kaç tane Arduino Leonardo'ya ihtiyaç var?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar direksiyon seti yapacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Direksiyon setinde her bir parça için (direksiyon, vites, pedal) ayrı ayrı 1 tane Arduino Leonardo kullanmamız mı gerekiyor yoksa 1 tane Arduino lenoardo 2 veya 3 parça için yeterli oluyor mu?
@NothingGood

Son düzenleme:
1 tane Leonardo tüm parçalara yetecektir. Ben tüm parçaları ona bağlıyorum. Üstündeki pinler vites ve birkaç butona destek veriyor.

1 tane Leonardo tüm parçalara yetecektir. Ben tüm parçaları ona bağlıyorum. Üstündeki pinler vites ve birkaç butona destek veriyor.
Bilmediğimden soruyorum, 3 farklı işlevdeki yapı var üçüne ayrı yazılım nasıl yüklenecek ? veya tek arduino ile kodlanmış bir yazılım var mı?

Hocam direksiyonun üzerine kaç adet buton koyacak kadar pin kalıyor?

3 analog pini boşta kalıyor. Dijital kullanabiliyorsunuz onları. Ayrıca 10 tane de dijital pininiz oluyor. 7 tanesini vitese verince 3 + 3 pin kalıyor.
Bilmediğimden soruyorum, 3 farklı işlevdeki yapı var üçüne ayrı yazılım nasıl yüklenecek ? veya tek arduino ile kodlanmış bir yazılım var mı?
Wheelconfig tek Arduino ile çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…