Direksiyon seti yapmak

yağızzzzzzzz

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
Yeni araba alacağım için ablama araba kullanmasını öğretmek istiyorum ancak hiçbir kabiliyeti yok o yüzden oyunlarla başlatmak istiyorum hem kendimde oynarım hem öğretirim. Küçük yaşımda almış olduğum lanet olası Snopy marka v5h model direksiyon setini kurdum. Ancak arabanın ne demek olduğunu bilmeyen mühendis arkadaş F1 vitesleri gaz fren, el frenini normal fren olarak ayarlamış. İçini açtım yapabileceğim bir şey var mı diye 50'ye yakın vida söktüm direksiyona zaten aşırı yağ dökmüşler onları temizledim ancak devre elemanları çok karmaşık geldi resimlerde de paylaştım. Amacım onları düzeltmek ve direksiyonu 900 derece yapmak ancak donanım ve yazılım bakımından fazla iyi değilim aklımda şunlar var.

Fren.
Gaz.
İleri vites.
Geri vites.
El freni.
F1 ileri.
F1 geri.
13 tuş.
4 ekstra tuş.

F1 vites ile normal vites bir olmak şartıyla toplam 22 buton destekleyecek bir kart.
900 derece destekleyecek bir potansiyometre.
Veya 900 derece yapmak için makara sistemi.

Sorularım şunlar:

1-Bütün butonları tek bir karta bağlayabilir miyim?
2-İçindeki olan kartlar ile dediklerimi yapabilir miyim?
3-Makara sistemi ile içindeki 180 derecelik potansiyometreyi 900 derece yapmak mümkün mü?

Dosya Ekleri

• 46d1bfcc-0e7b-4a10-91f4-169e5aa7f1f6.jpg
    232,5 KB · Görüntüleme: 66
  • e3a88c81-1904-4544-8386-0ad42f18471c.jpg
    293 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…