Direksiyon setine ek vites takılabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar direksiyon seti alacağım ancak vitesi yok. Ekten vites satın alsam takabilir miyim?

Alcağınız direksiyon marka ve modeli?

Emin degilim dediklerin modelleri kac para vs. ama en kotu Logitech DFGT al 2.elde en en kotu oda bunlara verecegin para coptur haberin olsun.

Emin degilim dediklerin modelleri kac para vs. ama en kotu Logitech DFGT al 2.elde en en kotu oda bunlara verecegin para coptur haberin olsun.
Evet hocam şimdi araştırdım baya kötülermiş ancak 2. el dfgt ler bile en ucuz 1300 tl zamanımızda almak çok zor çok istiyorum acayip hevesliyim ancak para yok işte..

Baskada sordugun soruya gelirsek. Ek vites yaparsin debriyajda yaparsin biraz ugrasinca olmayacak şey yoktur.
Evet hocam şimdi araştırdım bayağı kötüler miş ancak 2. el DFGT'ler bile en ucuz 1300 TL zamanımızda almak çok zor çok istiyorum acayip hevesliyim ancak para yok işte.

Arastir. 1000 TL altina bulursun.

Baskada sordugun soruya gelirsek. Ek vites yaparsin debriyajda yaparsin biraz ugrasinca olmayacak şey yoktur.

Arastir. 1000 TL altina bulursun.
Sahibindende yok bir türlü bulamadım başka bir sitede yokku 2. el için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…