Herhangi bir direksiyon setine gerçek araba direksiyonu takmak mümkün mü? YouTube'de gördüm. Logitech g27'ye Honda direksiyonu takmışlardı. Herhangi bir direksiyon setinde olur mu?
Herhangi bir direksiyon setine taksan, 900 derece dönmedikten sonra ve geri bildirimi, hissiyatı iyi olmadıktan sonra sana hiç bir zevk vermez. Sadece şekilli olur ve taktım dersin.
Aynen öyle, G27 gibi direksiyon göbek merkezinde alyan vidaları bulunan, sökülebilir simitlere sahip setlerde bunu yapmam mümkün yalnızca.
Snopy'nin 100TL'lik direksiyon setinde bunu yapamazsın.
@bedirhan 'ın da dediği gibi sonradan takılan simit FeedBack sistemini yok edecektir, G27 gibi setlerde vites kolları simite bağlı olduğu için o kontrolleri de kaybedeceksindir. Direksiyon üzerinde bulunan kontrolleri de kaybedeceksin. Arabadan sökülen direksiyon, simülatör cihazları için uygun değildir.
Abi sa konuyu diriltiyorum ama şunu sorcam ben benim direksiyon sokulebiliyor şu snopy falan cakma markalardan birine ait ama normal vida ile bağlanıyor bir şekilde baglayamaz miyim
Abi sa konuyu diriltiyorum ama şunu sorcam ben benim direksiyon sokulebiliyor şu snopy falan cakma markalardan birine ait ama normal vida ile bağlanıyor bir şekilde baglayamaz miyim