Direksiyon setini hangi dükkan 900 derece yapar?

Alpaslan Durden

Decapat
Daha fazla  
Hocalar bir direksiyonu 900 derece yapacağım ama kendim yapamam. Bunu kimler yapar hangi dükkana götürürsem yapar acaba?

PlayStation teknik servisi var bizim burada onlar yapıyordu direksiyon falan hallederler genelde.

Herhangi bir bilgisiyarcıya götürürsen yapar fakat hergün yapmadığı için iş pahalıya patlar.

Kendin neden yapamazsın dostum bi potansiyometre var onu değiştiriceksin fazla birşeyi yok.

Hocalar bir direksiyonu 900 derece yapacağım ama kendim yapamam. Bunu kimler yapar hangi dükkana götürürsem yapar acaba?
kimsenin yapacağını sanmıyorum ama bazı modellerde içindeki dişlileri kırarsan dönüyor ama 900derece kısıtlaması yok

kimsenin yapacağını sanmıyorum ama bazı modellerde içindeki dişlileri kırarsan dönüyor ama 900derece kısıtlaması yok
Şöyle oluyor dişleri kırarsın fakat içindeki potansiyometreyi zorlayamassın zorlarsan kırılır dişlileri kırıp potansiyometreyi 900derece olanla değiştiriceksin bu işi yaptığımdan dolayı bilgim var.

Hocam bu dediğiniz malzemeyi nereden alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…