Direksiyon sınavı için öneriler

720350

Picopat
Yarın direksiyon eğitim derslerim başlıyor. Bu hafta sonu da sınav olacakmış ama ben park yapmayı l park ve s park unutuyorum. Tek başıma yapamıyorum park yaparken hata yapıyorum. Onun dışında arabayı güzel kullanıyorum sadece parklarda hata yapıyorum. Ne yapmalıyım?

Dersleri aldığın zaman parkları bir çok kez tekrar edeceksin, son derslere doğru otomatik yapacaksın zaten. Onun haricinde sinyallere dikkat et. Çok kolay geçersin.

Kanka benim de bu hafta son 2 dersim kaldı pazar günü de sınavım var. Bende çok bilgili değildim ama hiç heyecan yapma gerçekten öğreniyorsun. Ankara'da oturuyorum çok kalabalık trafik ama hiç heyecan yapmıyorum ve hata da yapmazsan sorun yok. Hoca zaten güzelce anlatıyor. Parktan bende korkuyordum ama biraz ezber yapınca gerisi geliyor. Umarım sınavımı geçerim :)

Hocam zaten size orada nasıl park edeceğinizden çok sınavdaki yere nasıl park edeceğinizi anlattığı için sorun olacağını sanmıyorum. Ancak sınav öncesi hala sorununuz varsa imkanlar var mı bilmiyorum, bir tanıdığınızın aracıyla pratik yapın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı