Efe Gönen Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #61 İşin komedisi de sizlere sarı çizgilerin birer limit olmasının garip gelmesi...
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.409 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 22 Ocak 2023 #62 20 yaşına kadar hiç araba kullanmamış, arabanın a'sını bilmeyen ben; manuel ehliyet sınavını tekte geçtim. BATORYA dedi: Ayrıca benim yeğenim anlatıyor iki defa stop etmiş yanındaki görevli hadi devam et görmedim demiş birazda adamlık meselesi. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün değil, az sık civcivler oynasın. sınava giriyorsun biri görmedim dese 2 kişi daha var ne anlatıyorsun sen? Araba sürmeyen ehliyet alamayacak bu kadar basit.
20 yaşına kadar hiç araba kullanmamış, arabanın a'sını bilmeyen ben; manuel ehliyet sınavını tekte geçtim. BATORYA dedi: Ayrıca benim yeğenim anlatıyor iki defa stop etmiş yanındaki görevli hadi devam et görmedim demiş birazda adamlık meselesi. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün değil, az sık civcivler oynasın. sınava giriyorsun biri görmedim dese 2 kişi daha var ne anlatıyorsun sen? Araba sürmeyen ehliyet alamayacak bu kadar basit.
cengmesut Femtopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #63 Geçmiş olsun.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2023 #64 Cpt Price dedi: Öyle bir şey mümkün değil, az sık civcivler oynasın. Sınava giriyorsun biri görmedim dese 2 kişi daha var ne anlatıyorsun sen? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün, tanıdığıma da aynısını yapmışlardı.
Cpt Price dedi: Öyle bir şey mümkün değil, az sık civcivler oynasın. Sınava giriyorsun biri görmedim dese 2 kişi daha var ne anlatıyorsun sen? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey mümkün, tanıdığıma da aynısını yapmışlardı.
lahmacun canavarı Femtopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 29 22 Ocak 2023 #65 Geçmiş olsun hocam. Yunusemre0101 dedi: Öyle bir şey mümkün, tanıdığıma da aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Onu yapan kişi tanıdığının tanıdığı olabilir mi? Yoksa 2. şans tanınmıyor.
Geçmiş olsun hocam. Yunusemre0101 dedi: Öyle bir şey mümkün, tanıdığıma da aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Onu yapan kişi tanıdığının tanıdığı olabilir mi? Yoksa 2. şans tanınmıyor.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2023 #66 lahmacun canavarı dedi: Geçmiş olsun hocam. Onu yapan kişi tanıdığının tanıdığı olabilir mi? Yoksa 2. şans tanınmıyor. Genişletmek için tıkla... Değildi, arada insaflı kişiler çıkabiliyor. Diğer komisyon üyeleri de sıkıntı çıkartmayınca arada olabiliyor yani.
lahmacun canavarı dedi: Geçmiş olsun hocam. Onu yapan kişi tanıdığının tanıdığı olabilir mi? Yoksa 2. şans tanınmıyor. Genişletmek için tıkla... Değildi, arada insaflı kişiler çıkabiliyor. Diğer komisyon üyeleri de sıkıntı çıkartmayınca arada olabiliyor yani.