Direksiyon sınavını geçtikten sonra sırada ne var?

Kurs belgeleri vermek için para istemişti. Ne belgesi olduğunu inanın bilmiyorum hatta almam için baya darlamışlardı beni bende belgeleri almadan gittim.

Acaba beni mi tezgaha düşürmeye çalıştılar ?
Hayır. Senin geçer not verdiklerinin belgesini alacaksın kurstan, bir nevi kurstan onay almış gibi bir şey. Belgeleri vermek için para istemelerinin sebebi senin ehliyeti alırkenki süreçte vermediğin paradır

Hayır. Senin geçer not verdiklerinin belgesini alacaksın kurstan, bir nevi kurstan onay almış gibi bir şey. Belgeleri vermek için para istemelerinin sebebi senin ehliyeti alırkenki süreçte vermediğin paradır
Hayır hocam belge parası adı altında 250TL gibi bir para istediler kurs parasını peşin verdik zaten. Ayrıca belgelere ihtiyacım olmadan ehliyetimi çıkarttırdım.

3 yıllık fotoğrafı kabul etmedi nüfus müdürlüğü bende yeni çektirmiştim geçen hafta çıkarttım ehliyeti.

7-9 aylık fotoğrafı kabul ederler mi acaba? Kimlik için çektirdiğim fotoğrafı vereceğim yoksa risk almayıp yeni fotoğraf mı çektirsem.

Bende bugün kazandım direksiyon sinavini e-Devlet'e kaç günde düştü sertifika

e-Devlet'te serifikayı nerede görüyorsunuz bir de kaç TL yatırdınız harcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…