cumalettinn Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #21 mahmutali99 dedi: e-Devlet'te serifikayı nerede görüyorsunuz bir de kaç TL yatırdınız harcı. Genişletmek için tıkla... e-Devlet arama yerine motorlu taşıtlar sürücü sertifikası sorgulama yazın harç ise 5165TL şu an. Yeni yıl 7000TL olur.
mahmutali99 dedi: e-Devlet'te serifikayı nerede görüyorsunuz bir de kaç TL yatırdınız harcı. Genişletmek için tıkla... e-Devlet arama yerine motorlu taşıtlar sürücü sertifikası sorgulama yazın harç ise 5165TL şu an. Yeni yıl 7000TL olur.
mahmutali99 Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #22 cumalettinn dedi: e-Devlet arama yerine motorlu taşıtlar sürücü sertifikası sorgulama yazın harç ise 5165TL şu an. Yeni yıl 7000TL olur. Genişletmek için tıkla... Sadece e-Devlet'teki sertifikaylamı başvurdun yoksa sürücü kursundan dosya aldınız mı? Nüfus müdürlüğüne gidince biyometrik fotoğraf istiyor mu?
cumalettinn dedi: e-Devlet arama yerine motorlu taşıtlar sürücü sertifikası sorgulama yazın harç ise 5165TL şu an. Yeni yıl 7000TL olur. Genişletmek için tıkla... Sadece e-Devlet'teki sertifikaylamı başvurdun yoksa sürücü kursundan dosya aldınız mı? Nüfus müdürlüğüne gidince biyometrik fotoğraf istiyor mu?
cumalettinn Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #23 mahmutali99 dedi: Sadece e-Devlet'teki sertifikaylamı başvurdun yoksa sürücü kursundan dosya aldınız mı? Nüfus müdürlüğüne gidince biyometrik fotoğraf istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürücü kursundan dosyayı aldım öyle gittim zaten sürücü kursu dosyanın içine biyometrik fotoğrafı koymuştu. Nüfus müdürlüğü istiyor.
mahmutali99 dedi: Sadece e-Devlet'teki sertifikaylamı başvurdun yoksa sürücü kursundan dosya aldınız mı? Nüfus müdürlüğüne gidince biyometrik fotoğraf istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürücü kursundan dosyayı aldım öyle gittim zaten sürücü kursu dosyanın içine biyometrik fotoğrafı koymuştu. Nüfus müdürlüğü istiyor.