Direksiyon sınavını geçtim!

Ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın. Gelene kadar geçici belge tarzı bir şey veriliyor olması lazım da siz yine de tabii ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın cezası var bunun da.

Daha başvuru bile yapmadım hocam sertifika e-Devlet'e düştü aynı gece. 2 ay sonra başvuracağım şu an 7500 lira ödeyecek bütçem yok. Ehliyet kursu kadar vergi ödüyoruz saçmalığa bak.

Daha başvuru bile yapmadım hocam sertifika e-Devlet'e düştü aynı gece. 2 ay sonra başvuracağım şu an 7500 lira ödeyecek bütçem yok. Ehliyet kursu kadar vergi ödüyoruz saçmalığa bak.
Harç o kadar olmuş mu hocam yahu? El insaf 7500 TL ne demek? Konuyu açtığım yıl sanırım 2000 ya da 2500 vermiş olmam lazım.

Ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın. Gelene kadar geçici belge tarzı bir şey veriliyor olması lazım da siz yine de tabii ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın cezası var bunun da.

Geçici sürücü belgesi ile trafikte gezilebiliyor cezası mı var?

Eğer ki arabayı trafikte süreceksen otomatik daha mantıklı ama manuel almak hem hissiyat olarak hem sürüş zevki için en ideali. Tebrikler

Eğer ki arabayı trafikte süreceksen otomatik daha mantıklı ama manuel almak hem hissiyat olarak hem sürüş zevki için en ideali. Tebrikler
Aklımda ileriye dönük olarak rahatlık açısından otomatik almak var. Konuyu açtığım zamanlar manuelden ötürü biraz sorun çekiyordum. Şu an alıştım ama yine de tabi rahatlık açısından otomatiğe hala hayır demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…