Ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın. Gelene kadar geçici belge tarzı bir şey veriliyor olması lazım da siz yine de tabi ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın cezası var bunun da.
Ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın. Gelene kadar geçici belge tarzı bir şey veriliyor olması lazım da siz yine de tabii ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın cezası var bunun da.
Daha başvuru bile yapmadım hocam sertifika e-Devlet'e düştü aynı gece. 2 ay sonra başvuracağım şu an 7500 lira ödeyecek bütçem yok. Ehliyet kursu kadar vergi ödüyoruz saçmalığa bak.
Daha başvuru bile yapmadım hocam sertifika e-Devlet'e düştü aynı gece. 2 ay sonra başvuracağım şu an 7500 lira ödeyecek bütçem yok. Ehliyet kursu kadar vergi ödüyoruz saçmalığa bak.
Ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın. Gelene kadar geçici belge tarzı bir şey veriliyor olması lazım da siz yine de tabii ehliyet gelene kadar trafiğe çıkmayın cezası var bunun da.
Aklımda ileriye dönük olarak rahatlık açısından otomatik almak var. Konuyu açtığım zamanlar manuelden ötürü biraz sorun çekiyordum. Şu an alıştım ama yine de tabi rahatlık açısından otomatiğe hala hayır demem.