oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #11 b.oz dedi: Merhaba konuyu hortlatıyorum ama bu evine direkten internet çeken arkadaşlar hangi kabloyla nasıl çektirdiler acaba birisi belirtebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telekom çekiyor ekstra yapman gereken yok.
b.oz dedi: Merhaba konuyu hortlatıyorum ama bu evine direkten internet çeken arkadaşlar hangi kabloyla nasıl çektirdiler acaba birisi belirtebilir mi? Genişletmek için tıkla... Telekom çekiyor ekstra yapman gereken yok.
b.oz Megapat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #12 Geçtiğimiz gün telekomdan arıza için gelen ekip bana sizin çektirmeniz gerekiyor bir elektrikçi gelir çeker biz de bağlarız haber verirseniz demişti. Çalışanların işgüzarlığı mıdır?
Geçtiğimiz gün telekomdan arıza için gelen ekip bana sizin çektirmeniz gerekiyor bir elektrikçi gelir çeker biz de bağlarız haber verirseniz demişti. Çalışanların işgüzarlığı mıdır?