Direncin değeri ve renkleri nelerdir?

260112

Kilopat
Makaleler
2
Monitörümden söktüm renkleri konusunda pek emin olamadım sizce değeri nedir? Direnç birazcık fazla ısınmış renkleri solmuş.

Dosya Ekleri

• 20240211_132330.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20240211_132844.jpg
    230,6 KB · Görüntüleme: 78
Hocam daha önce hiç ilk şeritte siyah olduğunu görmemiştim acaba o renk siyah mı yoksa yanılıyor muyum?

Hocam daha önce hiç ilk şeritte siyah olduğunu görmemiştim acaba o renk siyah mı yoksa yanılıyor muyum?

Siyah hocam bende öyle gördüm. Diğer renkler yanılgıya düşürüyor beni. Bayağı kavrulmuş bu direnç.

Siyah hocam bende öyle gördüm. Diğer renkler yanılgıya düşürüyor beni. Bayağı kavrulmuş bu direnç.
Hocam onu tolerans olarak kabul etsek toleransını 0 olarak alırız ki daha önce hiç böyle bir şey görmedim. Onun dışında kahverengini başlangıç şeridi olarak alırsak onun yanındaki şerit tamamen silinmiş onu görebilir misiniz?

Gri beyazımsı, gümüş galiba.

Hocam sanırım kahverengi gri ve turuncudan 18k ohmluk bir direnç bu. Fakat siyah renk kafamı inanılmaz karıştırdı.

Hocam bence Kahve Altın Turuncu Siyah
13.99 kΩ – 14.01 kΩ civarı diye düşünüyorum.

Marka model atarsanız beraber arayalım hocam. Açıkçası pek sanmıyorum bulabileceğimizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…