Çözüldü DİRT 3 çalışmayı durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Altunova

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
DİRT 3 oyununu yükledim kurdum ama açılmıyor DİRT 3 Executable çalışmayı durdurdu Windows sorun için çözüm arıyor.. diyor. Ne yapmalıyım ?

Çözüm
Bu arada Murat Bey, siz postunuzun bulunduğu kısmı link olarak nasıl atıyorsunuz?
Post dediğiniz verilen mesajın linkini diyorsanız şu şekilde oluyor. Mesajın sağ altında bulunan rakamlı kısıma sağ tıkla (chrome'da "bağlantıyı kopyala" diye geçer).

Ardından konu içinde linki direkt yapıştırın bu kadar.

@Murat5038 Buyurun istediğinizi buraya koydum.
İstediğim konulmamış istemediğimi vermişsin. Rehbere göre istenenleri paylaşın.
Ben İlk ''D'' klasörüne kurdum devamlı hata vermeye başladı. Sildim ''C'' deki kendi klasörüne kurdum sorunsuz çalışıyor şuan.

Kardeşim kendince bir çözüm üretmişsin eline sağlık yetkiliden cevap bekliyoruz günlerdir yazmıyor. Kendi yöntemin ile aşmışsan ne mutlu sana.

Forumdaki yetkililerin tek işi burası değil. Genel Technopat Sitesi ve diğer yayıncılık sorumlulukları sözkonusu. Haliyle makul gecikmelerin yaşanması doğaldır.

PC'nize OpenAl kurup oyuna girmeyi dener misiniz?

Download OpenAL by Creative Labs, Inc.

Ekte verdiğim dosyadan da anlaşılacağı gibi bazıları sorunu bu şekilde çözmüş.

Dirt 3 Executable has stopped working [FIXED] :: DiRT 3 Complete Edition Report A Bug

Diğer bir yöntemse,

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings şeklinde bir dosya göreceksiniz.

Şu şekilde. hardware_settings_config.xml

Bu dosyayı Not Defteri veya benzeri bir editörle açın. Fakat Microsoft Word olmasın lütfen.

İlk etapta muhtemelen tablo şöyle görüncektir:

<graphics_card>
<directx forcedx9="false" />
<resolution width="800" height="600" aspect="auto" fullscreen="false" vsync="0" multisampling="4xmsaa"> <refreshRate rate="60" />
</resolution>
<gamma level="1.0" />
</graphics_card>

Siz bunu şu şekilde değiştireceksiniz:

<graphics_card>
<directx forcedx9="true" />
<resolution width="1920" height="1080" aspect="auto" fullscreen="false" vsync="0" multisampling="4xmsaa"> <refreshRate rate="60" />
</resolution>
<gamma level="1.0" />
</graphics_card>

Yani satır 2'deki false ibaresini true şeklinde değiştireceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Klasör adında Türkçe karakter mevcut.

Arkadaşlar sorunu belgelerdeki my games klasörünü yedekleyerek sildim. Oyunu çalıştırdım ve çalıştı Şuan sorunsuz çalışıyor.

Denedim steam kayıp uygulama dosyası hatası verdi. Bende oyunun yüklü olduğu klasörden açmayı denedim yine durduruldu hatası aldım.

Araştırdığım tüm çözümleri denedim düzeltemedim olmadı yine durduruldu hatası alıyorum.

Teamviewer'dan bağlanıp yaparmısınız lütfen. Oyun boşa gitsin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…