Arda_KkK Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 90 2 Ağustos 2018 #1 Dirt 4 almıştım. Yükledim dün fakat A ve Z tuşlarıyla ileri, geri, "," ve "." tuşlarıyla sağa sola gidiyorum. Ayarlarda bulamadım. Yokmuş bilen
Dirt 4 almıştım. Yükledim dün fakat A ve Z tuşlarıyla ileri, geri, "," ve "." tuşlarıyla sağa sola gidiyorum. Ayarlarda bulamadım. Yokmuş bilen
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 12 Nisan 2021 #2 Çözdün mü sorunu hocam ? Artı 0 Eksi
sepehr Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 Arda_KkK dedi: Dirt 4 almıştım. Yükledim dün fakat A ve Z tuşlarıyla ileri, geri, "," ve "." tuşlarıyla sağa sola gidiyorum. Ayarlarda bulamadım. Yokmuşayarlae Genişletmek için tıkla... ayarlardan istedigin tusa adayabilirisin, eger hangi tus oldugunu bulamazsan birbir herbirini dene. Artı 0 Eksi
Arda_KkK dedi: Dirt 4 almıştım. Yükledim dün fakat A ve Z tuşlarıyla ileri, geri, "," ve "." tuşlarıyla sağa sola gidiyorum. Ayarlarda bulamadım. Yokmuşayarlae Genişletmek için tıkla... ayarlardan istedigin tusa adayabilirisin, eger hangi tus oldugunu bulamazsan birbir herbirini dene.
KS KS Arda_KkK Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 90 7 Ağustos 2021 #4 Zamanında çözmüştüm, ama şu an nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi