Öncelikle oyun orijinal ve Game Pass aracılığı ile oynuyorum. Soruna gelecek olursak oyuna giriyorum ana ekran geliyor ve oyuna girmem için enter tuşuna basmamı söylüyor ve oyunun dili farklı bir dil pek anlamadım Almanca gibi duruyor. Enter tuşuna bastıktan sonra Xbox Live hesabıma giriyor ayrı bir pencere açıyor ve onaylama istiyor onayladıktan sonra tam menüye girerken atıyor kaç kere denedim olmadı acaba farklı tuşa mı bastım diye 3-4 kere denedim sorun hep aynı eğer çözüm bulamazsam korsan indirmek zorunda kalacağım Xbox App çok eksik ve hatalı bir uygulama olduğu için doğrulama dosya doğrulama da yapamıyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
Hayır işe yaramadı daha önceden DC ve Afterburner çalışıyordu ayrıyeten Dragon Center hepsini kapattım işe yaramadı RAM konusunda bir sorunu var mı oyunun çünkü RAM'imi 3400MHz'ye overclock ladım tabii ki de birçok testten geçirdim hiç problem yok ve işlemcide overclocklu darboğaz oluyor diye bazı oyunlarda stabil yine ama XMP açıp Game Boost aktive edip deneyeyim o zaman.
Sistem özellikleri: i7 10750H. 2x16 GB RAM. GTX 1660 Ti. 512 GB NVMe M.2 SSD. Windows ve diğer tüm sürüler güncel durumda. İlk açılışta Xbox hesabını seçtiğim anda oyundan atıyor.
www.technopat.net
Konuda Windows sürümü sorun oluyor diyor arkadaş bendeki sürüm 20H2 formatı 1 hafta önce attım.
Ve teredo ağı sorun olabilir mi? Şu an teredoya bağlanmıyor bu sorun bende kronik bir sorun çözüyorum ama format attığım için çözmedim daha.
Hocam teredo bağlanma sorununu da çözdüm ve Xbox Live tam işlevsel ama hala hata aynı ve overlay programları kapalı son çözüm BIOS'dan OC ayarlarını değiştirmek.
RAM'leri XMP açarak 2933MHz de çalıştırdım hayır yine aynı son olarak işlemci var ama ondan dolayı olması çok düşük bir olasılık.