Dirty bulk neden yapılıyor?

Hetop

Hectopat
Olayı ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum fakat sporun olayı sağlıklı ve tipinin güzlleşmesi için değil mi? Neden dirty bulk yaparak 95 kilolara çıkıp yüzdeki, kalçadaki ve göğüsteki yağlanmayla birkaç ay aşırı kötü bir şekilde gezip gezip sonra tekrardan 70 kilo oluyorlar? Clean bulk yapsa da aynı sonuca hemen hemen aynı süreç içinde ulaşabilecekken dirty bulk yapıp obez gibi gezmelerinin amacı nedir? (uzun bir diyet sonrası dirty bulk yapan kişilere karşı bir lafım yoktur.)

Kilo almakta zorlanan veya kas kütlesi koyup yağlarından arınmak isteyen insanlar tercih eder genelde 70 kilo biri 1.80 1.90 boyundaysa kürdan gibi durur bu herifin kilo alması için Dirt Bulk'tan başka yol yok. Soruyorsun çocuğa bende çok yiyorum da kilo alamıyorum hiç inandırıcı değil o yüzden.

Arkadaşın dedikleri doğru ekstradan bir de daha fazla kütle daha kolay güç artışı daha fazla güç ve çok güç daha çok ve hızlı kas yaptırır daha fazla kas kütlesi kazanırsın, tabi yağları eritmesi de cabası. Mesela ben spora ilk başladığımda(52kgydim) boş bar(20kg) bench atıyordum clean bulk yaptım yağ oranım az arttı(56kg ye çıktım temiz bulkla) ama benchim 40pr civarı oldu sonra 6kg daha aldım 62kg oldum 55ile set atıyorum 65 70arası da pr. Yağ oranım da arttı baya bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…