Ağrı kesici iç kardeşim ben de çok muzdarip oldum bu durumdan zamanında ve kurtarılma şansı yoktu en erken fırsatta dişimi çektirdim kafam rahat o gündür. Kurtarılma şansı varsa kesinlikle çektirme ama.
Sarımsağı tuzla ezip ağrıyan yere koy. Biraz yakar ama uzun vadede iyi gelir onun dışında ağrı kesici olarak arvales veya novalgin öneririm antibiyotik ilacı varsa günde 1 kere atarsın her gün aynı içtiğin saate denk getirip.
Hocam benim bir boğaz spreyim vardı. Dişimin ağrıdığı sırada önce ağrı kesici içip arkasından dişime onu sıkıyordum. İsmini unuttum şimdi gerçi ama...dişime sıkınca ağızda bekletiyordum 5 dakika falan sonrasında geçiyordu. Boğaz spreyimin ağrı azaltıcı etkisi de olabilir bilmiyorum tam.
Hocam benim bir boğaz spreyim vardı. Dişimin ağrıdığı sırada önce ağrı kesici içip arkasından dişime onu sıkıyordum. İsmini unuttum şimdi gerçi ama...dişime sıkınca ağızda bekletiyordum 5 dakika falan sonrasında geçiyordu. Boğaz spreyimin ağrı azaltıcı etkisi de olabilir bilmiyorum tam.