Diş ağrısına ne yapılabilir?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Ne yapsam geçmedi. 1 haftadır her akşam acısını çekiyorum. Dişciye gideceğim fakat zaman olmuyor. Ne yapmam lazım?

Ne yapsam geçmedi. 1 haftadır her akşam acısını çekiyorum. Dişciye gideceğim fakat zaman olmuyor. Ne yapmam lazım?

Hocam önerim alkollü kolonyayı çürük eğer derinse pamuğa döküp dişinizin içine yerleştirin eğer hala kesmezse 2. yöntem ve en etkili yöntem olan ağrı kesicilerden birisi ezin toz haline getirip pamuğu azıcık naneli ağız spreyi ile ıslatıp toz haline getirdiniz ilaç ile pamuğu bulamaç haline getirip dişinizi önce temizleyip içine sıkıştırın hava almadığı içinde diş ağrı yapmayacaktır bunu çok yapmıştım dişimi yaptırana kadar bayağı işe yarıyor bu 2 yöntem 1.si etkili olmazsa 2.si net etkili olur.

Deneyeceğim.

Tuzlu suyla gargara da diş ağrısına iyi gelebiliyor. İşe yarayıp yaramadığı tartışılır, fakat denemekte de fayda var.

Tuzlu suyla gargara da diş ağrısına iyi gelebiliyor. İşe yarayıp yaramadığı tartışılır, fakat denemekte de fayda var.

Olmuyor maalesef son 1 haftada 50 kez denedım neredeyse hala acısını cekıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…