Diş anestezisi ne zaman geçer?

DnzCgn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 - İ5 13400F - Zotac Rtx 4060 Ti 8gb - G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz (X2) - Gigabyte H610M H V2 - Crucial P5 Plus - Rampage Carisma Mesh 650W

Monitör:165Hz 1 Ms 2K
Klavye: SUMMONER5C-BKCTR

2 - Excalibur G911 - i7 11800H - Rtx 3060 - Kioxia Exceria G2 1TB - 16gb 3200 Mhz Ram
Meslek
Junior Dev.
Merhabalar, ben dişimi çektirdim ve yaklaşık 5 tane anestezi iğnesi yaptılar. İşe yaramadığı için ve tam da dış çekiminden 3dk sonra uyuşmaya başladı. 16:48 de etkisi başladı, tahmini olarak ne zaman geçer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gece değil. Sabah uyandığınızda geçmiş olur.
Ağrı ihtimaline karşı, ağrı kesici içip yatmakta fayda olabilir.

Bu gece değil. Sabah uyandığınızda geçmiş olur.
Ağrı ihtimaline karşı, ağrı kesici içip yatmakta fayda olabilir.

Hocam benim uyuşma geçti ama aşırı kanama var nasıl durdururum en azından sulu yemek yiyecek kadar zaman dişin alımından beri 8'e yakın tampon emekliye ayrıldı.

Tampon kendin yapma. Doktorun sana dediği saatte, onun koyduğu tamponu çıkarmalısın. Sonra da tükürmemen gerek. Yani sürekli lavaboya gidip tükürürsen pıhtılaşmayı engellersin. Tükrüğünü yutman lazım. Ama sürekli ağzının içinden tükrüğü çekmeye de çalışma. Normal devam et yani

Geçmiş olsun ılık şeyler yemeye dikkat et, sıcak veya soğuk sızlatabilir ağrı yapabilir. Çekilen tarafla yememeye de dikkat etmelisin. Ben 1 hafta arayla 2 diş çektirdim. İmplantlarımı da yaptırdım Ağrı kesici yazmadıysa voltaren alabilirsin çok etkili. Genelde diş çekimlerinden sonra gargara ve antibiyotik veriyorlar şu parmak kadar olan iğrenç augmentin hapı. Dilin sürekli oraya gider illaki boşluk olunca çok kurcalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…