Diş apsesi beklemesi sorun yaratır mı?

diyar06

Picopat
Daha fazla  
1 hafta önce pazar günü doktora gittim antibiyotik kullan bir hafta dedi kullandım şişliğim indi ama bir hafta önce randevu almak yerine bugün aldım hemen yarına vardır diye 50 tane doktor var ama 8 gün sonraya randevu alabildim, diş apsesinin tekrarlayan veya şişlik inince hemen tedavi uygulanması gerektiğini biliyorum. Sorun çıkar mı o zamana kadar?

Antibiyotik faydasını gösterdiyse ve immun sistem görevini yerine getirdiyse bu kadar kısa süre içinde tekrarlamaz diye düşünüyorum.

İmmun ne hocam ve çok devasa şişti antibiyotikte 3 4 gün sonra etkisini gösterdi hemen değil çok ağrıdı.

Apse şu an indi mi? Halen yangı var mı?

Yangı ne hocam benim kelime darağacım mı kötü yoksa siz mi yabancısınız apse indi ağrıda yok evet ama orada hala apse olduğunun farkındayım dokununca anlaşılıyor.

sıcak mı diyorum apsenin olduğu yerler halen. Apse o kadar büyüktüyse ancak yeni yeni iniyordur.

Yok şişliğinde sıcaktı evet ama şimdi sıcak değil hiç.

sıcak mı diyorum apsenin olduğu yerler halen. Apse o kadar büyüktüyse ancak yeni yeni iniyordur.

Ağız sağlığınıza dikkat edin ayrıca. Bakteriyel kaynaklı bu sorun.

Hocam diş fırçasının üstüne oturmadığım kaldı fırçalıyorum sürekli sadece bazı geceler uyuyakalıyorum dişlerimde inci gibidir bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…