Diş çürügü ne kadar tutar?

tkn87

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ön dişimde çürük var dişlerimi fırçalamamamdan kaynaklı bir de yan dişimin ön yüzü çürük dolgu yaptırtmak istiyorum. Özelde fakat fiyatlar ne alemde bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa toplam ne kadar tutar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın tarihte kanal tedavisini 1800'e dolguyu 900'e yaptırdım.

Daha fazla çürümeden gidin, daha fazla çürürse dişi kurtaramıyorlar ve masraf x2 oluyor benimki gibi.

Daha fazla çürümeden gidin, daha fazla çürürse dişi kurtaramıyorlar ve masraf X2 oluyor benimki gibi.

Nerede yaptırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam devlette yapın derim daha ucuza geliyor. Eğer tanıdığınız varsa 200 liraya dolguyu halledersiniz. Ama kanalı bilemem.

Ablam diş hekimi büyük markalar yerine butik dişçilere gitmenizi öneririm çoğu büyük hastane ucuz dolgu kullanıyor.

Hocam devlette yapın derim daha ucuza geliyor. Eğer tanıdığınız varsa 200 liraya dolguyu halledersiniz. Ama kanalı bilemem.

Bende devlette yaptırmak istedim fakat sürekli bütün randevular dolu diyorlar her gün arıyorum fakat randevu yok diyorlar şimdi özelden randevu aldım yarın gideceğim tanıdıgımda var

Ablam diş hekimi büyük markalar yerine butik dişçilere gitmenizi öneririm çoğu büyük hastane ucuz dolgu kullanıyor.
Hocam sizce 2 dolgu ve muayene ücreti ve temizliği 5 bin TL yi geçermi

Bende devlette yaptırmak istedim fakat sürekli bütün randevular dolu diyorlar her gün arıyorum fakat randevu yok diyorlar şimdi özelden randevu aldım yarın gideceğim tanıdıgımda var

Hocam özel 6 aydan önce randevu vermez hatta bazı hastaneler 2 yıl sonraya veriyor.

Sadece dolguysa geçmez. Tanesi 1k civarı.

Daha fazla çürümeden gidin, daha fazla çürürse dişi kurtaramıyorlar ve masraf X2 oluyor benimki gibi.

Hocam gittim 6 7 tane dolgu +estetik bir de çekim olacak 2 tane mi ne + diş tası temizligi toplam 9.400

Uygun hocam yaptırın bence diş sağlığı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…