Diş doktoru diş beyazlatma işlemi yapar mı?

AFAN

Hectopat
Diş doktoruna gidip dişlerimi beyazlatmak istediğimi söylesem yapar mı? Herhangi bir şartı var mı diş beyazlatmanın? Ne kadar fırçalasam da genetik olduğu için bazı yerler beyazlıyor bazı yerler sararıyor bu yüzden doktora gitmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paran olduğu sürece yaptıramayacağın işlem yok hadi diyelim gittin bir doktora parasıyla yapmadı o yapmazsa başka doktor yapar siz kafanızı takmayın bu sorunlara parayı koklatın işler tıkır tıkır ilerler zaten.

Herhangi bir şartı olduğunu sanmıyorum diş beyazlatmanın bütün ünlüler vs yaptırıyor.

Para en kolay iş hocam acaba bir gerekçesi falan var mı bir de her dişi garanti beyazlatabiliyorlar mı?

Yapar, bende yaptıracaktım ama komşumuz yaptırmamam konusunda beni ikna etti. Diş minelerine çok zararı varmış bende o yüzden vazgeçmiştim.

Diş minelerine zarar veriyor işte daha ne sıkıntısı olacak zararlı yani.

diş hekimi kontrolünde yapılan beyazlatmanın dişlere zararı bulunmamaktadır. Ancak beyazlatma yöntemleri dişlerde az da olsa havaya, çok sıcak ya da soğuk yiyecekler ve içeceklere karşı hassasiyete yol açabilmektedir. Dişlerde oluşan bu hassasiyetin genellikle bir iki gün içerisinde geçmesi beklenir şöyle bir yazı gördüm ama bir sıkıntı olmadıgı yazıyor.

Dostum aslında benim de çay ve sigaradan çok sararmıştı ama günde 2 defa fırçalama sonrasında listerine advanced white kullanınca cidden bembeyaz oldu dişlerim. dişciye gitmeden önce bunu denemeni öneririm.

para kazanmak için tabi ki öyle yazacaklar karar senin tabi ki. Dişimin sağlığı görüntüsünden daha önemli benim için. Beyazlatma yapınca inci gibi beyaz dişlerin de olmayacak bunu bil. Yediğin içtiğin günlük diş bakımın bunlar önemli 3 ay sonra eski haline döner yine düzgün bakım yapmıyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…