D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.426 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #1 Diş sağlığı çok önemli olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim. Sizce devlete mi yoksa özele mi gidilmeli?
Diş sağlığı çok önemli olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim. Sizce devlete mi yoksa özele mi gidilmeli?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 26 Eylül 2021 #2 Özel diş klinikleri var. Bunların daha iyi olduğunu düşünüyorum.
M mguli Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 272 26 Eylül 2021 #3 Donkobus dedi: Diş sağlığı çok önemli olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim. Sizce devlete mi yoksa özele mi gidilmeli? Genişletmek için tıkla... Nereye gittiğine göre değişir kötü bir özelse çok pişman olursun iyi bir devlet hastanesiyse memnun kalırsın gideceğin doktora göre değişir ama paran varsa uzman bir özel doktora git.
Donkobus dedi: Diş sağlığı çok önemli olduğu için bu konuyu açmaya karar verdim. Sizce devlete mi yoksa özele mi gidilmeli? Genişletmek için tıkla... Nereye gittiğine göre değişir kötü bir özelse çok pişman olursun iyi bir devlet hastanesiyse memnun kalırsın gideceğin doktora göre değişir ama paran varsa uzman bir özel doktora git.
L Lolipop3535 Decipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Eylül 2021 #4 Gitmeyi düşündüğün hastanlere gidenlerden tavsiye almalısın kimi devlet hastanesi doktoru oluyor özel doktorlardan bin kat daha iyi tedavi ediyor.
Gitmeyi düşündüğün hastanlere gidenlerden tavsiye almalısın kimi devlet hastanesi doktoru oluyor özel doktorlardan bin kat daha iyi tedavi ediyor.
BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 26 Eylül 2021 #5 Devlete git beğenmezsen özele git.