Diş dolgusu yaptırılmalı mı?
Merhaba, geçmişte yaşanan kötü durumlar yüzünden şu anda 3 tane kanal tedavim bulunuyor fakat çürüğe bağlı değil travmaya bağlı olmuştu. Küçükken küçük 2-3 tane dolgu işlemi geçirmiştim. Değişik bir şekilde süt dişim hala ısrarla tutunuyor ve gömülü dişim çıktı. İlk öncelikle süt dişim çekilip sonrasında arkadaki diş tel ile yerine oturtulacakmış. Bunun dışında arka kısımlarda 5 tane çürük çıktı, bir tanesi sinire yaklaşmış fakat tam olarak sinirlere henüz değmemiş. 4 tane dişe normal dolgu, kalan tek bir dişe yani bu yakınlaşan dişe direkt kuafaj uygulanacakmış artı olarak diş taşı temizlemesi 13K fiyat verdiler. Burada yazdıklarıma bakmayın gözünüzde belki pis bir insan olarak hayal edilmişimdir ama öyle değil
Siz ne diyorsunuz bu duruma, dolguları yaptırmalı mıyım? Valla kendimden iğrendim resmen, dişlerimi düzgün fırçalarım ama arka tarafa özen göstermemişim.. Fiyat iyi gibi geldi diğer yerlere göre bu arada burası özel bir klinik ama o çekim ve diş teli için daha fiyat alamadım. Ayrı uzman geliyormuş sadece belirli bir gün. Arkadaşımla konuştum büyük ihtimal yaptıracağım ama fikir alayım dedim