Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 12 Şubat 2021 #1 Öncelikle belirteyim ki, kesin bir çözüm bulmak umudu ile değil, fikir almak için yazıyorum. Diş eti çekilme problemlerim var. Malum tedavi olamıyorum. Daha önce yaşayıp kurtulan varsa, yaptığı şeyleri anlatabilir mi?
Öncelikle belirteyim ki, kesin bir çözüm bulmak umudu ile değil, fikir almak için yazıyorum. Diş eti çekilme problemlerim var. Malum tedavi olamıyorum. Daha önce yaşayıp kurtulan varsa, yaptığı şeyleri anlatabilir mi?
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 12 Şubat 2021 #2 Antibiyotik, ah ne çektim hocam dişten.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 13 Şubat 2021 #3 TheDifference1622 dedi: Antibiyotik, ah ne çektim hocam dişten. Genişletmek için tıkla... Bende çok çektim hocam, sizi ben anlarım. Antibiyotik'den kastınız nedir? Kafama göre alabileceğim bir şey mi?
TheDifference1622 dedi: Antibiyotik, ah ne çektim hocam dişten. Genişletmek için tıkla... Bende çok çektim hocam, sizi ben anlarım. Antibiyotik'den kastınız nedir? Kafama göre alabileceğim bir şey mi?
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #4 Yas1n dedi: Bende çok çektim hocam, sizi ben anlarım. Antibiyotik'den kastınız nedir? Kafama göre alabileceğim bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi doktor zamanında birşey vermişti ama galiba bi markası vardı ama unuttum bi sağlık ocağına gidin öyle birşey verirler hocam.
Yas1n dedi: Bende çok çektim hocam, sizi ben anlarım. Antibiyotik'den kastınız nedir? Kafama göre alabileceğim bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi doktor zamanında birşey vermişti ama galiba bi markası vardı ama unuttum bi sağlık ocağına gidin öyle birşey verirler hocam.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 13 Şubat 2021 #5 TheDifference1622 dedi: Hocam vallahi doktor zamanında birşey vermişti ama galiba bi markası vardı ama unuttum bi sağlık ocağına gidin öyle birşey verirler hocam. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda gidebilir miyim bilmiyorum. Teşekkür ederim.
TheDifference1622 dedi: Hocam vallahi doktor zamanında birşey vermişti ama galiba bi markası vardı ama unuttum bi sağlık ocağına gidin öyle birşey verirler hocam. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda gidebilir miyim bilmiyorum. Teşekkür ederim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #6 Dişlerini sert mi fırçalıyorsun? Diş fırçan nedir?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 13 Şubat 2021 #7 Tek7HackDedi dedi: Dişlerini sert mi fırçalıyorsun? Diş fırçan nedir? Genişletmek için tıkla... Yani çok değil. Colgate Soft.
Tek7HackDedi dedi: Dişlerini sert mi fırçalıyorsun? Diş fırçan nedir? Genişletmek için tıkla... Yani çok değil. Colgate Soft.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Şubat 2021 #8 Yas1n dedi: Yani çok değil. Colgate Soft. Genişletmek için tıkla... Tamam yumuşak bir diş fırçası al ve hassa bir şekil de fırçala. Doktora gidene kadar idare et.
Yas1n dedi: Yani çok değil. Colgate Soft. Genişletmek için tıkla... Tamam yumuşak bir diş fırçası al ve hassa bir şekil de fırçala. Doktora gidene kadar idare et.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 13 Şubat 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Tamam yumuşak bir diş fırçası al ve hassa bir şekil de fırçala. Doktora gidene kadar idare et. Genişletmek için tıkla... Soft'tan daha yumuşak bir fırça var mı? Yumuşak olduğu için Soft almıştım.
Tek7HackDedi dedi: Tamam yumuşak bir diş fırçası al ve hassa bir şekil de fırçala. Doktora gidene kadar idare et. Genişletmek için tıkla... Soft'tan daha yumuşak bir fırça var mı? Yumuşak olduğu için Soft almıştım.
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 13 Şubat 2021 #10 Ne boyutta olduğuna bağlı, başka yerden doku alıp oraya dikiyorlar.