Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 2 Kasım 2020 #1 Buradakiler doktor değil bunu biliyorum ama bir iki ikişi araştırıp fikir sahıbi olmuşlardır ve beni de bilgilendirebilirler diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Buradakiler doktor değil bunu biliyorum ama bir iki ikişi araştırıp fikir sahıbi olmuşlardır ve beni de bilgilendirebilirler diye düşünüyorum.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 Laxerian dedi: Buradakiler doktor değil bunu biliyorum ama bir iki ikişi araştırıp fikir sahıbi olmuşlardır ve beni de bilgilendirebilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dişlerini güzel bir şekilde fırçala,doktora git, onlara iyi bak, cola , gazoz,kahve,çay ve içki içtiğinde dişlerini fırçalamayı unutma.
Laxerian dedi: Buradakiler doktor değil bunu biliyorum ama bir iki ikişi araştırıp fikir sahıbi olmuşlardır ve beni de bilgilendirebilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dişlerini güzel bir şekilde fırçala,doktora git, onlara iyi bak, cola , gazoz,kahve,çay ve içki içtiğinde dişlerini fırçalamayı unutma.