2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 1 Nisan 2019 #1 İnternette de gördüğüm kadarıyla kahvaltı öncesi ve yatmadan önce yazıyor. Kahvaltı öncesi mi sonrası mı fırçalamak gerekir?
İnternette de gördüğüm kadarıyla kahvaltı öncesi ve yatmadan önce yazıyor. Kahvaltı öncesi mi sonrası mı fırçalamak gerekir?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2019 #2 garantiye al 2sinde de fırçala nasıl taktik .
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Nisan 2019 #3 Bence kahvaltı sonrası fırçalamak daha mantıklı. Kahvaltıdan önce fırçalayınca mideye ağrı giriyor bazen.
Bence kahvaltı sonrası fırçalamak daha mantıklı. Kahvaltıdan önce fırçalayınca mideye ağrı giriyor bazen.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 1 Nisan 2019 #4 244012 dedi: İnternette de gördüğüm kadarıyla kahvaltı öncesi ve yatmadan önce yazıyor. Kahvaltı öncesi mi sonrası mı fırçalamak gerekir? Genişletmek için tıkla... Sabah uyanınca yüzünü yıkadıktan sonra dişlerini de fırlaça derim. Kahvaltıdan önce yani. Akşamları da yatmadan önce tabi.
244012 dedi: İnternette de gördüğüm kadarıyla kahvaltı öncesi ve yatmadan önce yazıyor. Kahvaltı öncesi mi sonrası mı fırçalamak gerekir? Genişletmek için tıkla... Sabah uyanınca yüzünü yıkadıktan sonra dişlerini de fırlaça derim. Kahvaltıdan önce yani. Akşamları da yatmadan önce tabi.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Nisan 2019 #5 Öncesi fırçalamaya gerek yok bence. Gerçi ben 2 günde bir fırçalıyorum.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 1 Nisan 2019 #6 FCLivorno dedi: Sabah uyanınca yüzünü yıkadıktan sonra dişlerini de fırlaça derim. Akşamları da yatmadan önce tabi. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Öncesi fırçalamaya gerek yok bence. Gerçi ben 2 günde bir fırçalıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatta hiçbir şeye gerek yok zaten. Sabah yüzünü yıkadıktan sonra fırçalanabilir. Kahvaltıdan önce.
FCLivorno dedi: Sabah uyanınca yüzünü yıkadıktan sonra dişlerini de fırlaça derim. Akşamları da yatmadan önce tabi. Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Öncesi fırçalamaya gerek yok bence. Gerçi ben 2 günde bir fırçalıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayatta hiçbir şeye gerek yok zaten. Sabah yüzünü yıkadıktan sonra fırçalanabilir. Kahvaltıdan önce.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Nisan 2019 #7 Gece fırçalayıp yatıyorsan kalktığında fırçalamaya gerek yok bence. Kahvaltı sonrası fırçalanır.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 1 Nisan 2019 #8 Jira dedi: Gece fırçalayıp yatıyorsan kalktığında fırçalamaya gerek yok bence. Kahvaltı sonrası fırçalanır. Genişletmek için tıkla... Kahvaltıdan önce.
Jira dedi: Gece fırçalayıp yatıyorsan kalktığında fırçalamaya gerek yok bence. Kahvaltı sonrası fırçalanır. Genişletmek için tıkla... Kahvaltıdan önce.
Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 1 Nisan 2019 #9 Sabah el yüz yıkarken fırçalıyorum, bir de yatmadan önce fırçalıyorum. Doğrusu bu değilmiymiş yahu?
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 1 Nisan 2019 #10 Enesxdd dedi: Sabah el yüz yıkarken fırçalıyorum, bir de yatmadan önce fırçalıyorum. Doğrusu bu değilmiymiş yahu? Genişletmek için tıkla... Elini yüzünü yıkarken aynı anda diş mi fırçalıyorsun. Yetenekliymişsin. Bence de doğrusu kahvaltıdan önce.
Enesxdd dedi: Sabah el yüz yıkarken fırçalıyorum, bir de yatmadan önce fırçalıyorum. Doğrusu bu değilmiymiş yahu? Genişletmek için tıkla... Elini yüzünü yıkarken aynı anda diş mi fırçalıyorsun. Yetenekliymişsin. Bence de doğrusu kahvaltıdan önce.