k02 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2025 #1 Merhaba diş fırçası lazım. Eczanaden Oral-B kullanıyordum ama kanamaya ve bir etkisi olmadığını hissediyorum. Macun olarak colgate kömürlü olanı kullanıyorum. Macun da lazım sanırım. F/P ürün olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
Merhaba diş fırçası lazım. Eczanaden Oral-B kullanıyordum ama kanamaya ve bir etkisi olmadığını hissediyorum. Macun olarak colgate kömürlü olanı kullanıyorum. Macun da lazım sanırım. F/P ürün olursa iyi olur.
A Asperoxx Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 İsteklerini karşılar mı bilmiyorum da ben bir tane aldım beyazlatıcı biraz etkisi oluyor gibi yavaş yavaş deneyerek bulmaya çalışıyorum. Opalescence diş macunlarını övüyorlardı baya deniyim dedim istersen bir bak. Opalescence Cool Mint Beyazlatıcı Florürlü Diş Macunu | Diş Bakımı - 20 ml www.farmahanem.com
İsteklerini karşılar mı bilmiyorum da ben bir tane aldım beyazlatıcı biraz etkisi oluyor gibi yavaş yavaş deneyerek bulmaya çalışıyorum. Opalescence diş macunlarını övüyorlardı baya deniyim dedim istersen bir bak. Opalescence Cool Mint Beyazlatıcı Florürlü Diş Macunu | Diş Bakımı - 20 ml www.farmahanem.com