Dış görünüşten dolayı zorbalığa uğramak

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Belki bu takıntım çoğunuza göre saçma gelebilir fakat bunu gerçekten sorun yapıyorum. Seneye üniversiteye gideceğim fakat lise hayatım boyunca hep tipim ve boyum yüzünden zorbalandım. Zorbalanmasam bile insanların bakış açısı bile değişiyor bana karşı. Sınava hazırlanıyorum deyince 'LGS mi?' diye soruyorlar. Çoğu kişi beni daha ortaokul öğrencisi sanarken üniversiteye geçmek çok değişik hissettiriyor. Üniversitede bu durum devam eder mi? Yoksa kimsenin umurunda değil miyim? Üniversiteye giden abilerim/ablalarım cevaplarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçenleri kafanıza takmayın siz karşılık verirseniz devam ettirirler tabii. İllaki kendinize göre bir arkadaş bulursunuz kendinize.

Dalga geçenleri kafanıza takmayın siz karşılık verirseniz devam ettirirler tabii. İllaki kendinize göre bir arkadaş bulursunuz kendinize.
Umarım bulabilirim. İnsanlar dalga geçmese bile kendim de bu durumdan rahatsızım fakat yapacak bir şey yok. Kendimi olduğum gibi kabullenmem lazım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…