Dış görünüşüm yüzünden yargılanmam

yigittflex

Decapat
Daha fazla  
Yani dış görünüşüm derken şöyle, giydiğim tişörtler eşofmanlardan bahsediyorum. Örneğin 1 ay önce arkadaşlarımla dışarı çıkacaktk ve bir arkadaşım bizim tanımadığımız arkadaşını getirmek istedi bizde tanıştık, konuştuk ama bana soğuk yapıyor gibi geldi neyse zamanla çocukla aramız iyi oldu ve bana seni ilk gördüğümde keko biri sandım dedi. Giydiğim kıyafetler yüzünden keko damgası yemek istemiyorum sadece giydiğim kıyafetler değil, şunu anlayın her kolye takan, saçı kısa olan, uzi batuflex dinleyen keko değil. Uzaktan keko gibi gözüküyor gibiyim ne yapayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilecegin fazla bir sey yok, kendine gore bi duzenleme yapacaksin giyinisinde eger istersen.

Sırf giyinişim için yargılayacaklarsa konuşmasınlar daha iyi. Bir de millete göre mi giyinicez.

Bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Önyargıların bu coğrafyada çok kemikleşmiş olduğunu göstermek için şöyle bir örnek vermek istiyorum. Solcuysan Konyalı ve kapalı bir kadına olumlu bakmazsın, sağcıysan kelebek dövmeli ve mor saçlı bir kadına. Bir diğer sebebi de toplumumuzun kişisel gelişimi, karakter oluşumunu çok baskılayan bir yapısı olduğundan insanların kendini güvende hissetmesi için bir yere aidiyet hissetmek zorunda kalıyorlar. Sonrasında bağlandıkları ideolojiye ters düşenlere zorbalık çok oluyor örnekleri çok fazla.

İyi olduğunu veya desteklediğimi söylemiyorum ancak adaptif olmak hayatta kalma şartlarının başındadır. Be water, my friend.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…