Dış görünüşünüzü nasıl buluyorsunuz?

Bence genel olarak herkes NPC herkes çok yapmacık ve çıkarcı en azından benim etrafımdakiler sürekli beni kullandıklarını düşünmeye başladım. Dostum sana ihtiyacım var bahçeyi temizlemem lazım sen benim kankamsın gelmen lazım senden başka enayi yok. Neden diğer arkadaşlarına söylemiyorsun? Onlar çok havalı dostum yardıma gelmezler.

Hocam ben ne samimiyetler gördüm var ya görsen bunlar ebedi dersin yok hocam hepsi internet kafe gibi süre bitince uzatman gerekiyor ve şunu öğrendim hocam bu hayatta kötü olacaksın iyiyi hatırlamıyorlar.

Hocam ben ne samimiyetler gördüm var ya görsen bunlar ebedi dersin yok hocam hepsi internet kafe gibi süre bitince uzatman gerekiyor ve şunu öğrendim hocam bu hayatta kötü olacaksın iyiyi hatırlamıyorlar.

Şu an için bekarlık en iyisi, kız kankalar candır onlar paran yoksa da sorun etmez. Kötü değil iyi olmanı ister.

Biz buradan aynen devam sevgiliyi parası olanlar yapsın.

Bana insanlar artık şirket gibi geliyor. Sen ona ne kadar yatırım yaparsan çalışırsan o yükseliyor. Yani bir bakıma birinin sevgisini kazanmak da bir problemi çözmek ve testi kazanmak gibi.

Bunu hemen sevgilime sormam lazım.

Kızlar beğeniyor en önemlisi o.

Gün geliyor bu ne tip ... diyorum. Gün geliyor of erkek ya diyorum.

Valla ben çirkin değilim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…