Diş hassasiyeti nasıl giderilir?

Fırçalamakla geçmez, diş minenle alakalı bir sorun var kesinlikle özele git durumun varsa.
Özele gitme şansım yok maalesef. Devlet hastanesinde çalışan tanıdıklarımız var. Gerektiğinde randevu alıp onlara gidiyorum normalde dolgu falan yapıyorlar.
Uzun yıllar dişlerimi fırçalamamıştım ve şimdi çekiyorum acısını biraz. Soğuğu geçtim zaman zaman ılık su içerken bile sızlıyor bazı dişlerim. Hassasiyet karşıtı sensodyne falan reklamları çıkıyor ya işe yaramaz mı onlar

Özele gitme şansım yok maalesef. Devlet hastanesinde çalışan tanıdıklarımız var. Gerektiğinde randevu alıp onlara gidiyorum normalde dolgu falan yapıyorlar.
Uzun yıllar dişlerimi fırçalamamıştım ve şimdi çekiyorum acısını biraz. Soğuğu geçtim zaman zaman ılık su içerken bile sızlıyor bazı dişlerim. Hassasiyet karşıtı sensodyne falan reklamları çıkıyor ya işe yaramaz mı onlar
Ilık suda bile sızlıyorsa o macunlar bile işe yaramaz ki yaradığı da tartışılır normal şartlarda. Dişçiye gidin, tanıdığınız varsa ve iyi yapıyorlarsa güveniyorsanız onlar ilgilenebilir sizle diye düşünüyorum.

Hassasiyet soğuktan sıcağa geçiş yaptıysa durum daha da ciddileşiyor demektir. Diş fırçalamak kısa süreli hassasiyetini azaltabilir ama en kısa zamanda bi diş hekimine gitmelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı