Sizce 28960 sıralamayla diş hekimliğine gitmek mi daha mantıklı yoksa bilgisayar mühendisliğine gitmek mi daha mantıklı? Her 2 bölümü de severek yapabileceğimi düşünüyorum. Zorluklarını vs. biliyorum fakat konu iş imkanı ve maaşa gelince kafam karışıyor. Son kararı elbette ben vereceğim ama sizin konu hakkında düşüncelerinizi merak ettim.
Sizce 28960 sıralamayla diş hekimliğine gitmek mi daha mantıklı yoksa bilgisayar mühendisliğine gitmek mi daha mantıklı? Her 2 bölümü de severek yapabileceğimi düşünüyorum. Zorluklarını vs. biliyorum fakat konu iş imkanı ve maaşa gelince kafam karışıyor. Son kararı elbette ben vereceğim ama sizin konu hakkında düşüncelerinizi merak ettim.
Hocam benim düşüncem eğer ki bir klinik açma imkanınız varsa diş yönünde özlede maaş imkanları az oluyor diye biliyorum. Tercih konusunda uzman birine danışma imkanınız varsa onunla da bir konuşun derim iş imkanları üniversite de yurt çıkar mı gibi ben şu an konuşuyorum yardımı dokunuyor şehirdeki öğrencilerinden yurt bilgisi vs alıyor yurt durumu nasıl hijyenik mi yemekleri vs nasıl gibi bilgiler alıyor.
Herkese iyi günler. YKS 2025’te sayısal 28.960 sıralama yaptım. Tercih listemde tıpları başa yazdım. Sıralamam dolayısıyla tıpın gelip gelmeyeceği meçhul. Tıbbın ardına diş hekimliği mi yazsam, bilgisayar mühendisliğimi yazsam diye düşünüyorum. Diş hekimliği masraflı bölüm, devlette ataması çok...
www.technopat.net
Konunuzu öne çıkar tuşu ile öne çıkarabilirsiniz. Yeni konu açmanız doğru değil. Üslubunuz hiç doğru değil.