Diş hekimliği okumayı düşünüyorum. Devlette atamaları nasıl, maaşları nasıl? İnternette herkes farklı bir şey yazmış. Bilgi sahibi olanlar özellikle maaş konusunda bilgilendirirse çok memnun olurum.
Turizme açık yerlerde çalışırsan daha yüksek maaş alma ihtimalin oluyor. Devlet ataması dışında özel kliniklere girip çalışma ihtimalin de var ondan çok sıkıntı edilebilecek bir nokta değil. Başka yerlerde çalışıp tecrübe kazanmaya önem verin. Tecrübenizle kendi kliniğinizi açarsanız maddi açıdan iyi duruma gelirsiniz (kliniği açacağız noktaya bağlı olarak)Diş hekimliği okumayı düşünüyorum. Devlette atamaları nasıl, maaşları nasıl? İnternette herkes farklı bir şey yazmış. Bilgi sahibi olanlar özellikle maaş konusunda bilgilendirirse çok memnun olurum.
Eğer kendi işinizi kurabilirseniz maddi geliri çok iyi bir iş diye biliyorum.Diş hekimliği okumayı düşünüyorum. Devlette atamaları nasıl, maaşları nasıl? İnternette herkes farklı bir şey yazmış. Bilgi sahibi olanlar özellikle maaş konusunda bilgilendirirse çok memnun olurum.
Merhaba. Bu sene kontenjanlar geç açıklansa da Diş Hekimliği kontenjanları bir anda önemli miktarda azaldı diye biliyorum. Bir anda kontenjanların önemli miktarda azalması öğrenciler için pek iyi değil ama Diş Hekimliği bölümü gelecekte daha iyi yerlere gelebilir.Bir noktadan sonra ülkenin yarısı Diş Hekimi olacak sanırım. Sizin şehirleriniz ne durumda bilmiyorum ama artık Antalya'da mahalle arasında bile Diş Kliniği var. Bir Sağlık Turizmi furyası başladı ve herkes Diş Kliniği açmaya başladı. Dediğim gibi mahalle aralarında bile Diş Kliniği var artık. Bu Sağlık Turizmi furyası biterse bu kliniklerin 80%'i kapatacaktır çünkü hepsi turistlere yönelik açtı ve döviz cinsinden ücret alıyorlar. Böyle bir durum olursa çok sayıda Diş Hekimi işsiz kalabilir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.