Dış Hemoroid kendiliğinden geçer mi?

XLostR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Bu sorundan muzdaribim. Yaklaşık 4-5 gündür sıçarken makatta bir ağrı hissediyordum. Geçmeyince ve bölgede fasulye büyüklüğüne yakın bir şişlik oldğunu fark edince dış hemoroidden şüphelendim. Ayrıca bağırsak problemim de vardı hazımsızlık gibi. Size sorum, bu hemoroid in evde geçip geçmeyeceği. Daha yeni yeni oluşuyor kanama vb. yok Sadece temas edince ve sıçarken ağrı oluyor. Geçebilir mi evde kendiliğinden yoksa en kısa sürede doktora mı gitmeli? Ayrıyeten acaba bu bağırsak problemimin kaynağı hemoroid olabilir mi? Arada sırada (haftada 2-3 kez) bir anda büyük abdest geliyor. Koşa koşa lavaboya gidiyorum. Hafif isali andıran şekilde dışkılıyorum. Bu işlem gerçekleştirebilmek için kan ter içinde kalıyorum böyle sanki sıtma tutuyor mu gibi oluyor. Yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarım. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Fıstık ezmesi yiyordum reis tam üstüne geldi konu az midem bulandı. Neyse konuya dönecek olursak dış basur içtekinden iyidir. Hemen çözümü söyleyeyim 1 krem 1 hap var herkes içebiliyor.

Kremin ismi : Proctolog
Hapın ismi : Daflon

Doktora bile gitmene gerek yok eczaneye git al onlar nasıl kullanacağını sana söyler son evreyim 4.Evredeyim de bir müddet sonra basur tamamen geçmese de kuruyup ufalacak.

Fissür de olabilir. Kronikleşirse ameliyat oluyor. Bir an önce doktora gidin derim.

Hocam baktım öyle fissür gibi çatlaklık yoktu sadece hemoroiddeki gibi bir tarafta yuvarlak kan toplanmış gibi duruyordu.

Fıstık ezmesi yiyordum reis tam üstüne geldi konu az midem bulandı. Neyse konuya dönecek olursak dış basur içtekinden iyidir. Hemen çözümü söyleyeyim 1 krem 1 hap var herkes içebiliyor.

Kremin ismi: Proctolog.
Hapın ismi: Daflon.

Doktora bile gitmene gerek yok eczaneye git al onlar nasıl kullanacağını sana söyler son evreyim 4.evredeyim de bir müddet sonra basur tamamen geçmese de kuruyup ufalacak.

Aile hekimine danışmaya gerek yok mu hocam.

Kremin ismi: Proctolog.
Hapın ismi: Daflon.

Doktora bile gitmene gerek yok eczaneye git al onlar nasıl kullanacağını sana söyler son evreyim 4.evredeyim de bir müddet sonra basur tamamen geçmese de kuruyup ufalacak.

Hocam redekain ve madecassol adlı 2 krem verdi doktorum. Redekain i tuvalete girmeden önce, madecassol ü ise sabah akşam sür dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı